(FOTO, VIDEO) Igrači Rijeke i Klub na dirljiv se način oprostili od Igora Bišćana: “Hvala na svemu i sretno!”

Igor Bišćan od ponedjeljka više nije trener Rijeke

Bišćan je u nešto manje u godinu dana ostavio dubok trag na klupi Rijeke osvojivši Kup Hrvatske i drugo mjesto u prvenstvu.

Omiljen među igračima, ali i svim ljudima u klubu, zbog svojeg pristupa i srdačnosti.

“Hvala na profesionalnosti, hvala na srdačnosti i prije svega hvala na ljudskosti. Igore, hvala na svemu i sretno!”, riječi kojima se Klub oprostio od dojučerašnjeg trenera kojemu je posvećen i dirljiv video.

Bišćan je predsjedniku Damiru Miškoviću, sportskom direktoru Srećku Juričiću i njegovom zamjeniku Ivanu Manceu još u četvrtak javio da planira dati ostavku. Nagovaranja da odustane od te ideje nisu pomogla, a Igor se oprostio od Rijeke pobjedom protiv Istre 1961 3:0.

Igrači iako su znali što im je trener odlučio, za rastanak podarili su mu veliku pobjedu. Bišćan je ostavku dao na stadionu Aldo Drosina na kojem je ostvario najveći uspjeh u klubu, osvojivši u svibnju naslov pobjednika Hrvatskog kupa savladavši u finalu
favorizirani Dinamo.

Putem društvenih mreža s Igorom Bišćanom oprostili su se i mnogi igrači Rijeke.

“Sretno, šefe”, napisao je Ivan Tomečak. “Hvala”, Andrej Prskalo uz “smajlić” koji pušta suzu. “Hvala na svemu” poručili su Bišćanu kapetan Alexander Gorgon, veznjak Stjepan Lončar i Robert Murić. Dojučerašnjeg trenera Rijeke na sličan su način pozdravili još mnogi igrači, što upućuje na to da naklapanja nekih lokalnih medija kako je u svlačionici Rijeke izbila pobuna protiv Igora Bišćana nisu imala realne osnove.

Jer, ovakvim riječima svlačionica po njegovu odlasku s klupe nije ispratila ni Matjaža Keka, najtrofejnijeg trenera Rijeke koji je Bijelima donio i toliko željeni naslov prvaka Hrvatske!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari