(FOTO & VIDEO) Pogledajte kako je Rijeka pobijedila i proslavila povijesni naslov prvaka! Kek: Ovo je za sve kojima je Rijeka u srcu

Nakon posljednje sučeva zvižduka nogometaši Rijeke i stručni stožer potrčali su jedni drugima u zagrljaj. Dok je pjesma odjekivala tribinama, san je postao java

Rijeka je postala četvrti hrvatski klub nakon Zagreba, Dinama i Hajduka koja je osvojila naslov prvaka.

Napokon je stigao taj trenutak kojega su čekale generacije riječkih navijača, kada su navijači utrčali na travnjak nakon posljednjeg sučeva zvižduka.

Igrači su krenuli u predsjednički skybox iz kojega su dirigirali veliko slavlje. Pogledajte kako je to izgledalo!

Matjaž Kek: Ovo prvenstvo je za sve kojima je Rijeka u srcu

Matjaž Kek zlatnim slovima će ostati upisan u povijest Hrvatskog nogometnog kluba Rijeka. Pobjedom protiv Cibalije Rijeka je potvrdila naslov prvaka, prvi u povijesti.

– Dogodilo se i to, i čudo se dogodi. Dugo vremena se čekalo, ovo je prvenstvo od nas za sve kojima je Rijeka u srcu, za sve generacije igrača, trenera, stožera, radnoj zajednici. Za sve koji su godinama patili, ali i vjerovali da će se ovo dogoditi. Prvenstvo je više nego zasluženo, imali smo izuzetnog konkurenta, rekao je Matjaž Kek, trener Rijeke.

– Hvala svima koji su me trpili u stručnom stožeru, hvala igračima, hvala radnoj zajednici, ali i onome koji je sve pokrenuo. Hvala Damire, tvojoj obitelji i to je najviše što smo mogli dati, zaključio je Matjaž Kek.

https://www.facebook.com/www.rijecan.in/videos/1799309910385116/

Pogledajte što je Matjaž Kek izjavio nakon povijesnog uspjeha

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari