(FOTO & VIDEO) RIJEČKO SLAVLJE: Evo najboljeg poticaja za finale Kupa – priuštimo si večeras još jednu ovakvu proslavu!

Nogometaši Rijeke večeras u Varaždinu (20.15) igraju utakmicu finala Kupa Hrvatske. Prilika je to za osvajanje još jednog trofeja, a kako je lijepo osvajati i slaviti titule podsjećamo i ovim prilozima

Volim te Rijeko, orilo se u subotu na Maksimiru nakon posljednje utakmice prvenstva i nakon što je nogometašima Rijeke svečano uručen pehar namijenjen pobjedniku MaxTV Prve lige. Sve je u još jednom sjajnom videoprilogu zabilježio youtuber EDEN7.

Igrači su potom krenuli prema Rijeci, gdje im je u noći sa subote na nedjelju na riječkom Korzu priređen svečani doček (OVDJE).

Tisuće navijača došlo je pozdraviti riječke nogometaše koji su iz Zagreba donijeli toliko željeni pehar – naslov prvaka.

Svi kojima je Rijeka u srcu okupirali su Korzo puno ranije nego što je riječka pobjednička karavana stigla iz Zagreba, dolazak trofeja namijenjenog najboljem nogometnom klubu u Hrvatskoj samo je dodatno zagrijao atmosferu.

Zapaljene baklje, osvijetljeni Korzo, šalovi u zraku, plavo-bijela boja dokle seže pogled.

Rijeka ponosa, slavlja, emocija i suza za najbolji klub i najbolje navijače u Hrvatskoj, ali i šire…

Pjesma je trajala dugo u noć… neka tako bude i večeras!

Foto: Bruno Vignjević

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari