(FOTO & VIDEO) SPEKTAKL ZA PAMĆENJE: Pogledajte veliku galeriju fotografija i nekoliko videosnimki sa subotnje utakmice Rijeka-Hajduk

Foto: Bruno Vignjević

Susret je odigran u nezaboravnoj slavljeničkoj atmosferi kakva gradom i okolicom u režiji Armade vlada već tjednima

Nogometaši Rijeke pobijedili su u subotu Hajduk 2:0 u utakmici 33. kola MAXtv Prve lige. Rijeka je povela sjajnim pogotkom Mate Maleša u 14. minuti, a konačan rezultat postavio je Mario Gavranović u 30. minuti.

Video: EDEN7

Susret je odigran u nezaboravnoj slavljeničkoj atmosferi kakva gradom i okolicom uostalom vlada već tjednima u režiji Armade koja obilježava svoj 30. rođendan.

Sve je kulminiralo vrlo brzo nakon početka susreta kada je Armada izvela dugo i pomno planiranu koreografiju kojom je obilježila 30 godina svoga postojanja.

Duž cijele istočne tribine razvijen je transparent prigodna sadržaja koji je kroz nekoliko minuta cijelom stadionu HNK Rijeke na Rujevici davao pomalo fantastičan, nadrealan ugođaj koji nadilazi sportsko okruženje i još jednom svjedoči o bezgraničnoj ljubavi i odanosti navijača i simpatizera Rijeke prema Klubu i gradu.

U prilogu pogledajte veliku fotogaleriju sa subotnje utakmice kao i nekoliko prigodnih videouradaka.

Foto & video: Bruno Vignjević

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari