(FOTOGALERIJA) NOĆ HNK RIJEKA Mišković: “Malo smo se primirili… ali opet ćemo napraviti onaj “boom” u prvenstvu!”

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

“Božićni blagdani su doba ljubavi i praštanja… Tako se moramo ponašati i svi mi… Siguran sam  da je Armada tu negdje, s nama… A evo ih tu, pozdrav svima!”, uputio je pozdrav sa svečane bine predsjednik HNK Rijeke na još jednoj veličanstvenoj “Noći HNK Rijeka – Zajedno smo Rijeka”.

Okupili su se i večeras na novoj i logičnoj lokaciji – velikom “šatoru” ispred zapadne tribine Kampa odnosno stadiona HNK Rijeke – mnogobrojni uzvanici: igrači, stručni stožer, uprava, radna zajednica, sponzori, prijatelji, novinari i simpatizeri riječkog kluba.

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Među uzvanicima bili su i riječki gradonačelnik Vojko Obersnel, župan Primorsko-goranske županije Zlatko Komadina, ministar Gari Capelli, direktor Glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice Kristjan Staničić, predsjednik Gradskog vijeća Grada Rijeke Andrej Poropat, dogradonačelnici Marko Filipović i Nikola Ivaniš…

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

“Noć HNK Rijeke” nije mogao propustiti uvijek rado viđeni gost i trener Rijeke u dva mandata Miroslav Ćiro Blažević koji je po tko zna koji put oduševio duhovitošću i spontanošću. Tu su bili i mnogi bivši igrači Rijeke te bivši dužnosnici kluba.

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Direktor HNK Rijeke Luka Ivančić prilikom retrospektivnog pogleda na godinu koja je na izmaku istakao je posebne zasluge bivšeg trenera Rijeke Matjaža Keka “koji će ostati zlatnim slovima upisan u povijesne knjige riječkog kluba kao naš najbolji trener ikada”.

Ivančić je u nadahnutom izlaganju poručio i ovo: “Neki kažu da smo mi kao klub dobra seksi priča. No nemojte izvoditi pogrešne zaključke. Pristojnost i poštivanje protivnika naš je prioritet. Kao i briga o djeci. Trošimo koliko zaradimo, tu smo pošteni i prema sebi i prema igračima. S nikim ne paktiramo, samo s našom publikom. I zato nas cijene. Promoviramo i visoke europske vrijednosti, mi smo za nogomet i sport…”.

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Međutim, svi govornici, od Damira Miškovića, Luke Ivančića do Ćire Blaževića, istakli su personu aktualnog trenera Rijeke Igora Bišćana kao onu koja je momčad vratila ne samo na pobjedničke staze nego napokon vratila na travnjak i onu igru koja je Rijeku dovela i do istaknutih pozicija na europskoj nogometnoj karti.

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

“On može biti moj nasljednik”, ustvrdio je Ćiro!

Posebno je blagdanskim ozračjem bio nadahnut Damir Mišković koji je u jednom trenutku s pozornice ustvrdio: “Božićni blagdani su doba ljubavi i praštanja… Tako se moramo ponašati i svi mi… Siguran sam da je Armada tu negdje, s nama… A evo ih, pozdrav svima!”, uputio je pozdrav najvatrenijim navijačima Mišković.

Mišković je dodao kako je u potpunosti zadovoljan godinom na izmaku:

“Prezadovoljan sam prošlom, ali i ovom sezonom. Na početku ove sezone, dok je bilo još ljeto, startali smo kao da smo malo pijani, ali sad kad je zahladilo probudili smo se, opet smo tu u samom vrhu”, Damir Mišković i otvoreno istakao visoke sportske ambicije kluba.

“Pokušat ćemo uvijek napadati vrh, a kad dođe i taj trenutak da se nađemo u takvoj situaciji, nastojat ćemo opet osvojiti naslov!”.

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Nakon kratkih obraćanja te prigodnih riječi povodom nadolazećih blagdana Obersnela, Komadine, Capellija i Staničića uslijedilo je tradicionalno okupljanje i poziranje igrača, stručnog stožera i uprave kluba na svečanoj pozornici.

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL
Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Igrači su videoporukom poželjeli svim navijačima, simpatizerima Rijeke i svim građanima sretan Božić i ugodne blagdane.

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Noć HNK Rijeke potom je nastavljena neformalnim druženjima uz zalogajčiće i poneki gutljaj (za igrače osvježavajućih) pića.

Puna optimizma, veselja i otvorenih ambicija (Mišković: “Malo smo se primirili, ali napravit ćemo mi opet onakav “boom” u prvenstvu!”) završena je i ovogodišnja Noć HNK Rijeka – Zajedno smo Rijeka”.

Ajmo Rijeka!

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL
Photo: Goran Kovacic/PIXSELL
Photo: Goran Kovacic/PIXSELL
Photo: Goran Kovacic/PIXSELL
Rijeka: HNK Rijeka održao Bijelu noć u prostoru stadiona Rujevica 10.12.2018. Rijeka – HNK Rijeka odrzala Bijelu noc u prostoru stadiona Rujevica.
Photo: Goran Kovacic/PIXSELL
Photo: Goran Kovacic/PIXSELL
Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

https://www.facebook.com/rijecanin.rtl.hr/videos/371434880071945/

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Views Views