(FOTOGALERIJA) U Dražicama 24. Bruno Ban memorijal: Sjajni klinci pobijedili vrućinu i uživali u nogometu!

Organizatori iz NK Rječina baš su se potrudili da unatoč ne baš povoljnim vremenskim uvjetima sve protekne besprijekorno

Velika vrućina dočekala je i jučer i danas danas male nogometaše u Dražicama na 24. Memorijalnom nogometnom turniru Bruno Ban kojim se već više od dva desetljeća čuva tradicija i sjećanje na tragično preminulog dječaka Brunu Bana, člana tadašnjih pionira Nogometnog kluba Rječina.

Rječina- Hajduk – unatoč porazu, veliki aplauz za dječake NK Rječina, za hrabru borbu i stjecanje vrijednog iskustva

Banu u čast organizira se respektabilan nogometni turnir namijenjen mlađim kategorijama, pa su se na nogometnom igralištu Rječine u Dražicama ovoga vikenda okupile nogometne ekipe Rječine, Grobničana, Rijeke, nogometni klubovi Grbci 2000, Primorac, Naprijed, Halubjan, Opatija, Pomorac, Gospić, Hajduk i Uljanik.

Prekrasan lob mladog kapetana Opatije natjerao golmana Uljanika da se istegne do kraja!

Ove godine na turnir su sitgle renomirane ekipe i gosti s područja Primorsko goranske županije. Za sve sudionike organizator je osigurao zahvalnice, u znak sjećanja i prijateljstva, a oni najbolji dobiti će medalje i pehare.

Dječaci 1. Gola provjeravaju raspored

Sudionici, treneri, roditelji i gledatelji mogli su uživati u atraktivnim nogometnim susretima i uzbuđenju kakvo samo sport može donijeti. O krajnjim rezultatima izvijestit ćemo vas naknadno, samo ćemo istaknuti kako smo još jednom svjedočili fanatičnoj borbenosti i vrlo dobrim prezentacijama maladih nogometaša među kojima se kriju možda i neki koji će kroz godine ostvariti i punu nogometnu karijeru.

Mali Riječani 🙂

Organizatori turnira je NK Rječina uz podršku i pokroviteljstvo Općine Jelenje, Turističke zajednica Jelenje, Primorsko-goranske županije i tvrtke TTO Thermotechnik.

U nastavku u našoj fotogaleriji pogledajte neke od najuzbudljivijih trenutaka ovogodišnjeg turnira.

S utakmice Uljanik-Opatija

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari