(FOTO&VIDEO) MLADE RIJEČANKE PRVAKINJE BALKANA! Laura Lisac i Darija Šnajder vratile se iz Beograda sa zlatnim medaljama oko vrata

Idi na originalni članak

Laura Lisac prvakinja je Balkana u kategoriji učenica +42 kg, a Darija Šnajder u kategoriji učenica -35 kg

Oglas

U beogradskoj Hali sportova “Ranko Žeravica” od 27. do 29. svibnja održano je 21. Balkansko prvenstvo za djecu na kojem je sudjelovala i brojna reprezentacija Hrvatske u okviru koje su nastupile i Riječanka Laura Lisac (12), članica Karate kluba Delta i Darija Šnajder (11), članica Karate kluba Kastav.

I ne samo nastupile – mlade su Riječanke postale prvakinje Balkana u svojim kategorijama! Sjajan uspjeh ostvarile su u najjačoj mogućoj konkurenciji, u srazu s predstavnicama desetak zemalja, i od ukupno 15 hrvatskih medalja na Prvenstvu samo su njih dvije stigle do najsjajnijih odličja.

Laura Lisac, „riječki Karate Kid“ o kojoj smo pisali OVDJE, do pobjede je stigla u konkurenciji 30-tak natjecateljica, a u finalu je bila bolja od predstavnice Turske Aksoy Sudenur. Na putu do finala bila je bolja od predstavnica BiH, Srbije i Rumunjske.

Foto: facebook Karate klub Kastav

Daria Šnajder u finalu je bila bolja od predstavnice Turske Sile Balkan, a treće mjesto podijelile su predstavnice Srbije i BiH.

Foto: facebook Karate klub Kastav

 

Fantastičan je to uspjeh mladih karatašica iz Rijeke i s Kastva, i zasigurno veliki podstrek i za njih i za njihove vršnjakinje i vršnjake da se nastave baviti ovom lijepom borilačkom vještinom.

Sve rezultate pogledajte OVDJE.

Exit mobile version