(FOTO&VIDEO) MLADE RIJEČANKE PRVAKINJE BALKANA! Laura Lisac i Darija Šnajder vratile se iz Beograda sa zlatnim medaljama oko vrata

Laura Lisac prvakinja je Balkana u kategoriji učenica +42 kg, a Darija Šnajder u kategoriji učenica -35 kg

U beogradskoj Hali sportova “Ranko Žeravica” od 27. do 29. svibnja održano je 21. Balkansko prvenstvo za djecu na kojem je sudjelovala i brojna reprezentacija Hrvatske u okviru koje su nastupile i Riječanka Laura Lisac (12), članica Karate kluba Delta i Darija Šnajder (11), članica Karate kluba Kastav.

balkan1

I ne samo nastupile – mlade su Riječanke postale prvakinje Balkana u svojim kategorijama! Sjajan uspjeh ostvarile su u najjačoj mogućoj konkurenciji, u srazu s predstavnicama desetak zemalja, i od ukupno 15 hrvatskih medalja na Prvenstvu samo su njih dvije stigle do najsjajnijih odličja.

balkan4

Laura Lisac, „riječki Karate Kid“ o kojoj smo pisali OVDJE, do pobjede je stigla u konkurenciji 30-tak natjecateljica, a u finalu je bila bolja od predstavnice Turske Aksoy Sudenur. Na putu do finala bila je bolja od predstavnica BiH, Srbije i Rumunjske.

balkan daria šnajder
Foto: facebook Karate klub Kastav

Daria Šnajder u finalu je bila bolja od predstavnice Turske Sile Balkan, a treće mjesto podijelile su predstavnice Srbije i BiH.

karate kastav2
Foto: facebook Karate klub Kastav

 

Fantastičan je to uspjeh mladih karatašica iz Rijeke i s Kastva, i zasigurno veliki podstrek i za njih i za njihove vršnjakinje i vršnjake da se nastave baviti ovom lijepom borilačkom vještinom.

balkan3

Sve rezultate pogledajte OVDJE.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari