ODLAZI S RUJEVICE

Franjo Ivanović otišao iz Rijeke, karijeru nastavlja u Belgiji: ‘Rijeka je zauvijek u mom srcu, Forza Fiume!’

Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Franjo Ivanović više nije igrač Rijeke i karijeru će nastaviti u redovima Royale Union Saint-Gilloisea, belgijskog prvoligaša s kojim je potpisao ugovor na četiri godine.

Ivanović je Rijeku stigao u lipnju 2023. godine, te je u 51 utakmici postigao 16 golova.

– Na početku želim se zahvaliti svima na podršci koju sam imao cijelo vrijeme dok sam bio u Rijeci. Žao mi je što je moja priča u Rijeci završena porazom protiv Olimpije, ali iz Rijeke nosim samo dobre uspomene, rekao je Franjo Ivanović na oproštaju od bijelog dresa.

Ivanović se nakon utakmice u Ljubljani oprostio od suigrača i otputovao u Belgiju gdje je danas zaključen transfer.

– Od prvog dana kad sam stigao u Rijeku osjetio sam potporu svih ljudi kao i navijača koji su nas nosili. Rijeka mi je pružila priliku da se afirmiram i dolazak na Kvarner se pokazao kao pun pogodak. Kad se osvrnem na moje vrijeme u bijelom dresu bilo je tu puno odličnih utakmica cijele ekipe, velikih pobjeda i zajedničkih slavlja. Ostao je naravno žal za prošlom sezonom i što na kraju sve, što smo dobro napravili, nismo okrunili barem jednim trofejem. Hvala svim navijačima na podršci, moram istaknuti i zahvaliti se istočnoj tribini koja je, u dobrim i lošim trenucima, skandirala moje ime, i to mi je jako pomoglo kad stvari na travnjaku se nisu odvijale kako smo željeli rekao je Franjo Ivanović.

– Na kraju želio bi se zahvaliti predsjedniku Damiru Miškoviću, Upravi Rijeke, svim članovima stručnog stožera s kojima sam radio, svim ljudima u radnoj zajednici i ljudima koji rade na održavanju terena. Naravno, još jednom hvala svim navijačima koji su nam bili podrška. Jedno je sigurno, Rijeku ću pratiti i dalje imate u meni vjernog navijača. Rijeka je zauvijek u mom srcu! Forza Fiume!, zaključio je Franjo Ivanović.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari