SUPERSPORT HNL

Galerija | Frigan i Labrović donijeli pobjedu i najljepši dar za blagdane – tri nova boda za Rijeku!

Rijeka je u susretu sa Šibenikom imala više od igre i nekoliko dobrih prilika za postizanje pogotka. Trenutak koji je prelomio utakmicu bio je pogodak Matije Frigana u 48.minuti

RIJEKA -ŠIBENIK 1:0 (0:0)

RIJEKA -Stadion HNK Rijeke na Rujevici. Utakmica 28. kola SuperSport HNL-a. Sudac: Zdenko Lovrić (Đakovo). Gledatelja: 4437.

Strijelci: 1:0 Frigan (48)

RIJEKA: Labrović – Veiga, Galešić, Mitrović, Vukčević, Selahi, Hodža, Ampem, Janković, Marin, Frigan

ŠIBENIK: Rogić – Kvržić, Perić, Matić, Mesa, Čanađija, Đorić, Špeljak, Đira, Arai, Dolček.

Nogometaši Rijeke u posljednjoj su utakmici 28. kola HNL-a kao domaćini na Rujevici svladali Šibenik s 1-0 (0-0).

Rijeka je povelau 48.minuti. Marin je s lijeve strane odigrao za Jankovića koji je proigrao Frigana. Napadač Rijeke smirio je loptu u kaznenom prostoru i nakon lažnjaka poentirao desnom nogom!

No i ovoga puta treba istaknuti i drugog junaka bijelih ove sezone, a to je vratar Labrović. On je u 82.. minuti ponovno maestralno spasio svoja vrata i bodove svojoj momčadi. Kvržić je ubacio s desne strane, Radonjić je odlično udario loptu glavom no Labrović je sjajnom obranom ‘izvadio’ loptu iz svog donjeg desnog kuta!

Tijek susreta

Riječani su imali terensku inicjativu i tijekom prvih 45 minuta no nisu uspijevali na legalan način pronaći put do gostujuće mreže. No, na samom početku drugog dijela Šibenčani su im sami uvelike pomogli u tome. Vratar Rogić se bespotrebno poigravao, to je rezultiralo izgubljenom loptom na 20-ak metara od njegovih vrata.

U posljed je stigao Marin koji je odmah proigrao Jankovića u kaznenom prostoru, a ovaj je proslijedio do Frigana koji se našao nečuvan u samom srcu kaznenog prostora. Strijelac kalibra mlade riječke zvijezde takve prilike ne propušta.

Do kraja dvoboja Šibenik se pokušao spasiti poraza no nije stvorio niti jednu izgledniju priliku.

Ovom pobjedom Rijeka je skočila na četvrto mjesto sa 38 bodova, koliko imaju i treći Osijek te peti Varaždin, a samo bod manje ima šesti Slaven Belupo. Šibenik je, pak, deveti sa 24 boda, samo četiri više od posljednje Gorice. Na vrhu je Dinamo sa 63 boda, devet više od drugog Hajduka.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari