SUPERSPORT HNL

GORICA – RIJEKA 0:1 Đalović: Za taj jedan pogodak smo zaslužili pobjedu

Photo: Matija Habljak/PIXSELL

Trener Rijeke Radomir Đalović imao je pregršt razloga za zadovoljstvo nakon trijumfa Bijelih u Velikoj Gorici

– Očekivali smo ovakvu utakmicu na teškom terenu. Čestitam mojim igračima koji su pokazali kako se bori za Rijeku. Bili su pravi po ovim uvjetima, mislim da smo za taj jedan pogodak zaslužili pobjedu, rekao je trener Bijelih.

Imala je Rijeka za zaključiti utakmicu drugim pogotkom kao u Osijeku, obećavajuće situacije imali su Janković i Bogojević, ali ostalo je 1:0 kao najbolja uvertira za tri uzastopne domaće utakmice prva od kojih je Neretvanac u Kupu.

– Imali smo neke situacije, posebno u drugom poluvremenu nakon pogotka. Trebali smo ranije riješiti utakmicu, a ne strahovati, ali možda je ovako slađe. Lijepo je vidjeti Rijeku na prvom mjestu, pogotovo nakon onoga što nam se dogodilo u Ljubljani. Od utorka je fokus na utakmicu u srijedu u kojoj možemo jako puno izgubiti. Zato moramo biti koncentrirani i nastaviti u ovom ritmu. Koristim priliku da navijači budu u srijedu uz nas, da nam pomognu, jer ovi mladi momci to zaslužuju, zaključio je Radomir Đalović.

Izjavu Radomira Đalovića pogledajte u nastavku:

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari