HALUBJAN – RIJEKA 0:4 Halubjan i Rijeka udružili snage u plemenitu svrhu!

Nogometaši Halubjana i Rijeke u utorak su na igralištu Brnasi odigrali pripremnu utakmicu humanitarnog karaktera

Prihod od prodaje ulaznica ići će za Anotonija Šebelja, bivšeg igrača Škole nogometa Halubjan, kojem će novac biti uplaćen za potrebe liječenja. Uz prodaju ulaznica i nogometaši Rijeke skupili su donaciju koja je uplaćena u istu svrhu.

Utakmica po hladnom vremenu poslužila je kao dobra priprema za Rijeku koja je na kraju slavila 4:0. Halubjan se dugo vremena solidno držao, na otvaranju su bili blizu pogotka. U 6. minuti Štimac je ubacio iz slobodnog udarca, a Miočić je pucao glavom, ali lopta je odsjela na gredi.

halubjan1

Rijeka je nakon niza prilika i poluprilika povela u 28. minuti. Handžić je primio loptu na rubu kaznenog prostora s lijeve strane, te preciznom loptom pronašao Gorgona – 0:1.

Drugi gol stigao je u 35. minuti. Gorgon je odigrao za Kabirua koji je ubacio, a Ajayi je bio najbrži i najspretniji i glavom je pospremio loptu u mrežu – 0:2.

U drugom poluvremenu priliku u dresu Rijeke dobilo je i nekoliko juniora, a Rijeka je prijetila svih 45 minuta drugog dijela. Premoć je okrunjena s dva gola Marija Gavranovića.

halubjan2

U 70. minuti Ivančević je probio stranu, odigrao za Šanteka koji je loptu proslijedio do Gavranovića – 0:3.

U akciji kod četvrtog gola veći dio poslao obavio je Tomislav Turčin. Prvo je pobjegao obrani Halubjana i zaobišao vratara Mohorovića, a zatim nesebično proigrao Gavranovića za konačnih 0:4.

HALUBJAN – RIJEKA 0:4

Pripremna utakmica: Halubjan – Rijeka 0:4 (0:2). Igralište Brnasi. Gledatelja: 300. Sudac: Vedran Jelenčić.

Strijelci: 0:1 Gorgon (28′), 0:2 Ajayi (35′), 0:3 Gavranović (70′), 0:4 Gavranović (84′).

HALUBJAN: D. Bedenik, Samardžija, Kovčalija, Miletić, Pinjuh, Kinkela, Štimac, Bilobrk, Vukelić, Majetić, Miočić. Još su igrali: Mohorović, Gatara, Šipura, Radan, L. Bedenik, Bilić, Sviličić, Galir, Brnčić.

RIJEKA: Sluga, Martić, Elez, Šofranac, Kabiru, Ajayi, Čanađija, Črnic, Bradarić, Gorgon, Handžić. Još su igrali: Nevistić, Ikić, Ivančević, Matei, Mišić, Vizinger, Šantek, Gavranović, Turčin, Mulac.

halubjan3

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari