HNK RIJEKA I “TARS” VAS ČASTE! Osvježite se u utorak uz riječko pivo, kupite pretplatu i iskoristite vaučer

Idi na originalni članak

U utorak će HNK Rijeka i Tars i službeno potpisati trogodišnji ugovor o suradnji i partnerstvu, te će uslijediti promocija novog proizvoda Tars HNK Rijeka pive

Oglas

“Dragi navijači i navijačice, pozivamo Vas na jedan poseban događaj. Naime, u utorak 2. srpnja u 11 sati HNK Rijeka i Tars kreću u jednu novu, osvježavajuću priču u kojoj će Tars biti službeni pivski partner našeg kluba, glasi poziv navijačima i najvijačicama iz HNK Rijeke.

U utorak će HNK Rijeka i Tars i službeno potpisati trogodišnji ugovor o suradnji i partnerstvu, te će uslijediti promocija novog proizvoda Tars HNK Rijeka pive.

Pozivaju sas stoga da im se u utorak u 11 sati pridružite u Ludwig’s gastro pub-u na Kukuljanovu gdje vas očekuje ugodno druženje uz riječke nogometaše i omiljeni Tars, te slikanje s Rabuzinovim suncem i mogućnost kupnje pretplate za nadolazeću sezonu.

Svaki posjetitelj eventa od 11 do 19 sati ujedno će dobiti na dar potpisanu limenku Tars HNK Rijeka, a one će se dijeliti do isteka zaliha.

Ujedno, za svaku kupljenu pretplatu navijači će dobiti vaučer od 100 kuna kojega mogu iskoristiti u Tars beer shopu za kupnju paketa pive TARS s logotipom Rijeke (24 pive, 0,5 l) i kojega, uz vaučer, mogu kupiti po povoljnijoj cijeni od 90 kuna.

Kompleti ulaznica mogu se kupiti u utorak od 11 do 19 sati, a vaučeri koje dobijete pri kupnji vrijede do kraja tjedna i mogu se iskoristiti u Ludwig’s beer shopu na Kukuljanovu.

Ujedno, zbog održavanja eventa i promocije nove suradnje HNK Rijeka i Tarsa, blagajne na zapadnom ulazu u kamp HNK Rijeka neće raditi u utorak 2. srpnja. Blagajne će ponovo raditi od srijede 3. srpnja po ustaljenom radnom vremenu od 11 do 19 sati.

Exit mobile version