HNK RIJEKA I “TARS” VAS ČASTE! Osvježite se u utorak uz riječko pivo, kupite pretplatu i iskoristite vaučer

U utorak će HNK Rijeka i Tars i službeno potpisati trogodišnji ugovor o suradnji i partnerstvu, te će uslijediti promocija novog proizvoda Tars HNK Rijeka pive

“Dragi navijači i navijačice, pozivamo Vas na jedan poseban događaj. Naime, u utorak 2. srpnja u 11 sati HNK Rijeka i Tars kreću u jednu novu, osvježavajuću priču u kojoj će Tars biti službeni pivski partner našeg kluba, glasi poziv navijačima i najvijačicama iz HNK Rijeke.

U utorak će HNK Rijeka i Tars i službeno potpisati trogodišnji ugovor o suradnji i partnerstvu, te će uslijediti promocija novog proizvoda Tars HNK Rijeka pive.

Pozivaju sas stoga da im se u utorak u 11 sati pridružite u Ludwig’s gastro pub-u na Kukuljanovu gdje vas očekuje ugodno druženje uz riječke nogometaše i omiljeni Tars, te slikanje s Rabuzinovim suncem i mogućnost kupnje pretplate za nadolazeću sezonu.

Svaki posjetitelj eventa od 11 do 19 sati ujedno će dobiti na dar potpisanu limenku Tars HNK Rijeka, a one će se dijeliti do isteka zaliha.

Ujedno, za svaku kupljenu pretplatu navijači će dobiti vaučer od 100 kuna kojega mogu iskoristiti u Tars beer shopu za kupnju paketa pive TARS s logotipom Rijeke (24 pive, 0,5 l) i kojega, uz vaučer, mogu kupiti po povoljnijoj cijeni od 90 kuna.

Kompleti ulaznica mogu se kupiti u utorak od 11 do 19 sati, a vaučeri koje dobijete pri kupnji vrijede do kraja tjedna i mogu se iskoristiti u Ludwig’s beer shopu na Kukuljanovu.

Ujedno, zbog održavanja eventa i promocije nove suradnje HNK Rijeka i Tarsa, blagajne na zapadnom ulazu u kamp HNK Rijeka neće raditi u utorak 2. srpnja. Blagajne će ponovo raditi od srijede 3. srpnja po ustaljenom radnom vremenu od 11 do 19 sati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari