HNK RIJEKA Mate Maleš: Vjerujem da ćemo ovoga puta znati odgovoriti izazovima

Navijači s nestrpljenjem čekaju derbi protiv Dinama što je na rasporedu u nedjelju 18. rujna u 19 sati na stadionu HNK Rijeka

Nogometaši Rijeke dočekali su reprezentativnu pauzu na prvom mjestu MAXtv Prve lige. Nakon sedam kola Rijeka je skupila 19 bodova uz šest pobjeda i jedan remi što je ujedno najbolji start Rijeke u HNL-u.

– Pripremali smo se za sve ovo, željeli smo ući na najbolji mogući način. Žao nam je najviše zbog Europe i ranog ispadanja, nismo imali sreće. Nismo izgubli niti jednu utakmicu, a opet smo ispali iz kvalifikacija, rekao je Mate Maleš koji je odlaskom Ivana Močinića preuzeo kapetansku vrpcu.

Jedini remi Rijeka je ostvarila na gostovanju u Zaprešiću kada je Inter izjednačio u sudačkoj nadoknadi.

– Možemo biti zadovoljni i unatoč tome. To je tako u nogometu, negdje te sreća pomazi, negdje ti uzme. U Zaprešiću smo dobili gol u sudačkoj nadoknadi, u Osijeku nas je pomazila sreće u posljednjim trenucima. To je jednostavno tako, dodao je Maleš.

Rijeka je unatoč mnogim promjenama u igračkom kadru zadržala visok nivo igre.

– Igra je na visokoj razini. U nogometu je tako, igrači dolaze i odlaze. Tko god dođe i želi izboriti mjesto u prvoj momčad mora odgovoriti zahtjevima jer to kod nas tako funkcionira, rekao je Maleš.

Navijači s nestrpljenjem čekaju derbi protiv Dinama što je na rasporedu u nedjelju 18. rujna u 19 sati na stadionu HNK Rijeka.

– Svaka je utakmica teška, nikoga ne možeš lako pobijediti. Moramo što bolje iskoristiti pauzu, dobro se pripremiti i zadržati formu. Lani nismo imali sreće s pauzama kada je igrala reprezentacija, uvijek je nekako loše krenulo nakon toga. Vjerujem da ćemo ovoga puta znati odgovoriti izazovima i ući 100 posto spremni u nastavak prvenstva, zaključio je Mate Maleš.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari