HNK RIJEKA Matej Vuk: Iz svega ću izaći još jači

U 58. minuti utakmice Inter – Rijeka, Matej Vuk napustio je travnjak

Iako su se svi nadali da ozljeda nije teže prirode, ubrzo se pokazalo da se radi o ozljedi metatarzalne kosti u stopalu.

– Bio sam u jednom sprintu, napravio sam promjenu smjera i osjetio sam kako je nešto puklo. Kada se to dogodilo odmah sam znao da se radi o težoj ozljedi. Ostao sam na terenu još minutu, ali bilo mi je jasno da ne mogu. Odmah sam znao što je, nakon utakmice nisam mogao skinuti kopačku, rekao je Matej Vuk, koji je u kratko vrijeme svojim igrama pokazao potencijal i zaradio simpatije navijača.

– Ovo mi je prva teža ozljeda, trenutno imam longetu i ležim. Vidjet ćemo kako će ići oporavak, zasad je najbitnije mirovati i slušati liječnike, ustvrdio je napadač Rijeke.

– Koliko god da mi je teško u ovoj situaciji, moram izvući svoj maksimum. Vidio sam kako je lijepo igrati za prvu ekipu Rijeke, to je sjajan osjećaj i nadam se da ću se vratiti što prije i ponovo obući dres Rijeke, ustvrdio je Vuk.

Rijeku u subotu očekuje Jadranski derbi, utakmica koju s nestrpljenjem očekuju svi igrači i navijači Rijeke.

– Jako mi je žao što se ozljeda dogodila baš prije Jadranskog derbija. Bit će sjajna atmosfera, sanjaš nastup u takvoj utakmici, ali nažalost morat ću pričekati. Nadam se da ću dobiti priliku već iduće godine, ustvrdio je Vuk poručivši na kraju svojim suigračima.

– Dajte svoj maksimum i pokažite na travnjaku što je Rijeka, zaključio je Matej Vuk.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari