HNK Rijeka poziva navijače: ”Ako ne možete doći na utakmicu u nedjelju, ustupite svoje mjesto!”

03.03.2024., stadion HNK Rijeka, Rijeka - SuperSport HNL, 25. kolo, HNK Rijeka - NK Varazdin. Navijaci Rijeke, Armada Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Hrvatski nogometni klub Rijeka u nedjelju 5. svibnja dočekuje Dinamo (Stadion HNK Rijeka, 19.30 sati).

Stadion HNK Rijeka rasprodan je za ovu utakmicu i ovim putem još jednom pozivamo sve navijače koji nisu u mogućnosti doći na utakmicu da ustupe svoje mjesto.

Važno je naglasiti da je pojedinačnu ulaznicu ili mjesto iz kompleta ulaznica moguće prepustiti isključivo osobi koja je član HNK Rijeka.

Ulaznicu iz kompleta (polusezonski i godišnja pretplata) moguće je prepustiti na blagajnama (besplatno), te online na linku, a naknada online za prepuštanje je 1 euro.

Pojedinačne ulaznice kupljene za ogled protiv Hajduka moguće je prepustiti isključivo na blagajnama i ustupanje je besplatno. Prepuštanje na blagajnama, bilo da se radi o godišnjoj ili polugodišnjoj pretplati, odnosno pojedinačnim ulaznicama, bit će moguće i u nedjelju na dan utakmice.

Ustupanje ulaznice za Dinamo na zapadnim blagajnama stadiona HNK Rijeka bit će moguće prema sljedećem rasporedu:

Utorak od 16 do 20 sati
Srijeda – ne rade blagajne
Četvrtak – Petak od 16 do 20 sati
Subota od 9 do 13 sati
Nedjelja, zapadna blagajna od 16 sati, istočna od 17 sati
U videu možete vidjeti postupak prepuštanja ulaznice:

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari