NASTAVAK PRUŽANJA PODRŠKE MLADIM SPORTAŠIMA

ACI je novi partner Hrvatskog nogometnog kluba Rijeka

ACI i HNK Rijeka potpisivanjem ugovora o sponzorstvu nastavljaju slijediti zajednički cilj – dugogodišnju tradiciju aktivne podrške mladim sportskim talentima

Sponzorska suradnja logična je posljedica budući da i ACI i HNK Rijeka aktivno rade na promicanju sportskih vrijednosti i razvoju sportske infrastrukture na širem području Rijeke i okolice.

Kao jedan od najznačajnijih sportskih subjekata u Rijeci te cijeloj Primorsko-goranskoj županiji, HNK Rijeka simbol je sportskog duha regije, a ujedno predstavlja i platformu za razvoj mladih talenta, zajedništva i sportskih vrijednosti. U skladu s tim načelima, ACI se ponosno pridružuje ovome klubu kao partner koji dijeli iste vrijednosti.

Od svog osnutka, ACI d.d., istaknuti predstavnik u nautičkom turizmu, kontinuirano je posvećen promociji Republike Hrvatske i njenih regija putem sportskih i turističkih inicijativa, pružajući podršku raznolikim sportskim aktivnostima i manifestacijama. Baš kao što ACI predstavlja jedan od ključnih gospodarskih i turističkih subjekata sa sjedištem u Rijeci, tako i HNK Rijeka ima neizostavnu ulogu u oblikovanju identiteta grada i regije te poticanju interesa za sportska događanja i aktivnosti.

„Pružanjem podrške HNK Rijeka, želimo pokazati svoju posvećenost razvoju lokalne zajednice i podršku važnim sportskim inicijativama. Ponosni smo što možemo podržati klub koji je neizostavni dio riječke tradicije i identiteta te promovira sport i aktivan način života među djecom i mladima. Uvjereni smo da će ovo partnerstvo imati dugoročne pozitivne učinke na našu zajednicu te kako ćemo zajedničkim sportskim iskoracima i projektima nastaviti pomicati granice”, istaknuo je član Uprave ACI d.d. Josip Ostrogović.

„Iznimno nam je zadovoljstvo da je od strane ACI-ja prepoznata važnost Kvarnerske rivijere koja ove godine slavi 70. izdanje, te je jedan od najstarijih turnira u Europi na kojem su igrala mnoga poznata imena koja su ostavila dubok trag u nogometnoj povijesti. Vjerujemo da će suradnja biti na obostrano zadovoljstvo i da će Kvarnerska rivijera, kao i u dugogodišnjoj povijesti, biti organizirana na najvišem nivou. Ujedno, želim zahvaliti ACI-ju na podršci“, istaknuo je Mladen Ivančić, voditelj Škole nogometa HNK Rijeka.

Kroz novu suradnju ACI će, prije svega, podržati organizaciju i realizaciju jubilarnog 70. izdanja Međunarodnog omladinskog nogometnog turnira Kvarnerska rivijera. Turnir će ugostiti 16 ekipa od kojih 7 dolaze iz inozemstva. Na turniru će sudjelovati više od 400 natjecatelja, a održat će se od 26. svibnja do 1. lipnja 2024.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari