PROVJERITE KAKO DO POGODNOSTI

Autotrolej i HNK Rijeka Vas daruju; Osvojite besplatnu kartu za HNK Rijeka – NK Slaven Belupo

Foto: Pixsell

Kao što je bilo i najavljeno na prezentaciji novih autobusa krajem travnja, KD Autotrolej i HNK Rijeka pripremili su za sve korisnike javnog gradskog prijevoza, te navijače i simpatizere riječkog nogometnog prvoligaša, niz pogodnosti koje s realizacijom kreću u petak, 27. kolovoza, a obzirom na predstojeću utakmicu s NK Slaven Belupo Koprivnica, koja će biti održana na Stadionu Rujevica, 11. rujna 2021. godine.

Besplatan prijevoz

Naime, na sam dan održavanja utakmice prijevoz javnim gradskim prijevozom KD Autotrolej bit će besplatan na svim autobusnim linijama, i to tri sata prije početka, za vrijeme, te tri sata po završetku utakmice, za sve posjetitelje koji posjeduju kartu za utakmicu. Utakmica počinje u 17 sati, što znači da je prijevoz besplatan od 14 do 22 sati, za sve one koji imaju kartu za utakmicu.

Kupnjom mjesečnog prava osvojite ulaznicu

Također, svi korisnici Autotroleja koji u razdoblju od petka 27. kolovoza u 12 sati do srijede 8. rujna, u 12 sati ostvare kupnju mjesečnog prava (pokazna karta) za rujan putem web portala www.rijekacitycard.hr mogu osvojiti kartu za utakmicu HNK Rijeka – NK Slaven Belupo. Za navedenu utakmicu na raspolaganju je 100 nagradnih karata za korisnike Autotroleja.

Prvih sto kupaca mjesečne pokazne karte bit će nagrađeno ulaznicom za utakmicu, i to na način da će ulaznice biti raspoređene po kategorijama korisnika. Osnovnoškolci i srednjoškolci bit će nagrađeni sa ukupno 80 karata za utakmicu, po 40 za svaku kategoriju, dok će po deset karata dobiti prvih deset kupaca studentske, te prvih deset kupaca radničke mjesečne karte za rujan.

Po završetku podjele nagradnih karata, na portalu Rijeka CityCard bit će objavljeni brojevi Torpedo kartica čiji su korisnici dobili karte za utakmicu.

VIDEO DANA:

Dobitnici nagradnih karata na dan odigravanja utakmice, odnosno 11. rujna, trebaju se samo javiti na ulazu na Stadion Rujevica.

Karte za nogometnu utakmicu mogu osvojiti postojeći, te novi korisnici usluge javnog gradskog prijevoza KD Autotrolej, ukoliko u navedenom vremenskom razdoblju, izrade svoju Torpedo karticu i obave kupovinu mjesečnog prava za rujan.

Na utakmice javnim prijevozom

Ovom suradnjom između KD Autotrolej i HNK Rijeka cilj je potaknuti građane na korištenje javnog gradskog prijevoza i prilikom odlaska na nogometnu utakmicu, a što će rezultirati manjim onečišćenjem grada, te manjim prometnim gužvama na Rujevici.

Riječ je o pilot projektu, a već za iduću prvenstvenu utakmicu koja je na rasporedu 16. listopada 2021. godine, kada na Rujevicu dolazi GNK Dinamo Zagreb, bit će pripremljene nove zajedničke akcije KD Autotrolej  i HNK Rijeka.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari