NASLIJEDIO DRAGANA TADIĆA

Goran Gajzler novi je trener juniora Rijeke

Goran Gajzler novi je trener juniora HNK Rijeka. Gajzler će na klupi naslijediti Dragana Tadića koji je preuzeo Hrvatski dragovoljac.

– Prvi dojmovi su sjajni, osjećam se kao da sam već tu bio što donekle i jesam. Ljudi iz kluba su me lijepo primili, jako sam zadovoljan. Odradio sam već trening s juniorima. Dečki se čine odlični, jako su motorični, vrlo potentna i radna momčad. Čini mi se da tu ima jako lijepog štofa, da svi zajedno sašijemo jedno lijepo odijelo, rekao je Goran Gajzler koji je u svojoj trenerskoj karijeri vodio Grobničan, Crikvenicu, Hrvatski dragovoljac, Dubravu, Maksimir i OŠK iz Omišlja.

VIDEO DANA:

– Već sam bio u razgovoru s Rijekom prošle zime, možda nije bio najbolji tajming. Evo sada se odlaskom Dragana Tadića u Hrvatski dragovoljac otvorila prilika i jako mi se sviđa sve što sam vidio. Volim raditi  i nogomet mi je doručak, ručak i večera, samo da taj dio energije prenesem na dečke i svi zajedno ćemo imati velike koristi, zaključio je Goran Gajzler.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari