NA DVIJE GODINE

HNK Rijeka ima novog sponzora

HNK Rijeka i Germania Sport kladionica potpisali su dvogodišnji sponzorski ugovor.

Od ove sezone dres momčadi s Kvarnera krasit će i logo Germanije koja je postala ponosni sponzor Rijeke za sezonu 2022./23., a koja za Rijeku počinje u subotu gostujućom utakmicom protiv Šibenika.

“HNK Rijeka jedan je od najvećih hrvatskih sportskih brendova i bilo je prirodno da Germania, kao jedan od vodećih priređivača iz područja igara na sreću i sportskog klađenja, postane partner nogometnog kluba s tako dugačkom i, prije svega, uspješnom tradicijom i povijesti”, rekla je direktorica marketinga Germanije Jasmina Batarilo-Ćerdić.

VIDEO DANA:

“Iznimno smo počašćeni jer smo postali ponosni partneri jednog velikog kluba poput Rijeke koja je posljednjih desetljeća sinonim za uspješnost u domaćem sportu i jedan od najboljih promicatelja Hrvatske u Europi budući da svake sezone igra europska natjecanja. Vjerujem da će na krilima ove suradnje Rijeka napraviti dodatni iskorak, kako u domaćim, tako i u europskim natjecanjima”, poručio je za kraj Marijo Tolj, član uprave Germanije.

Osim Germanije, medijski partner Rijeke u idućoj sezoni bit će specijalizirani sportski portal Germanijak.hr na kojem svakodnevno možete pronaći najvažnije vijesti i tekstove o klubu.

“Na početku moram izraziti veliko zadovoljstvo što je Germania prepoznala priliku u sponzorskoj suradnji s HNK Rijeka. Ne sumnjam da će suradnja biti uspješna i na obostrano zadovoljstvo. I HNK Rijeka i Germania su jaki brendovi u Hrvatskoj koji dijele visoke ambicije, koje ćemo, vjerujem potvrditi i ove sezone. Ovom prilikom još jednom želim zahvaliti našim novim sponzorima na suradnji”, rekao je Luka Ivančić, generalni direktor Rijeke.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari