NOVI SPONZOR

Jadran hoteli d.d., vlasnici hotela Jadran, Continental i Neboder, postaju službeni sponzor HNK Rijeka

Foto: HNK Rijeka

Jadran hoteli d.d., vodeća riječka hotelska grupa, u čijem su sastavu hoteli Jadran, Continental i Neboder, kao i turističko naselje Uvala Scott, kamp Oštro, prenoćište Lucija, zatim hoteli Park i Almis te restorani Marina i Borik, potpisali su poslovnu suradnju s Hrvatskim nogometnim klubom Rijeka te postali njihovim novim službenim sponzorom.

„Neosporno je kako je HNK Rijeka jedan od najvećih brendova riječke regije, a to je prepoznalo i novo vodstvo Jadran hotela. Ova suradnja bila je logičan korak za obje strane te ne sumnjamo kako ćemo je realizirati na obostrano zadovoljstvo. Ponosni smo što se možemo nazvati novim službenim sponzorom Kluba. Zajedno smo Rijeka“, istaknuo je Damir Balenović, direktor prodaje i marketinga Jadran hotela.

Podsjetimo kako Jadran hoteli d.d. od kraja prošle godine imaju nove vlasnike iz Izraela koji u svom portfelju imaju Brown Hotels Grupu koja trenutno posjeduje i upravlja nizom renomiranih hotela, odmarališta i turističkih atrakcija u Izraelu, Grčkoj, Cipru i Hrvatskoj.

Kako ističe Luka Ivančić, voditelj razvoja i investicija Jadran hotela, novi većinski vlasnici već su krenuli s izradom projekata i planova za renoviranje hotela, ali i za uređenje dodatnih sadržaja hotela, kampa i ostalih objekata na području Rijeke, Kostrene i Kraljevice kako bi se podigla kategorija i usluga.

S nekim radovima već se započelo, a preuređenje će se nastaviti nakon ljetne turističke sezone.

„Kontinuirano ulažemo velike napore u realizaciju svojih planova. Tako je, primjerice, ponuda kampa Oštro već podignuta na višu razinu renoviranjem 20 vila koje mogu primiti do 100 gostiju. Sklapamo nove poslovne suradnje, a suradnja s HNK Rijekom potvrđuje naš interes za sponzoriranje najvećeg nogometnog kluba na području riječke regije i šire“, zaključio je Ivančić.

Jadran hoteli biti će predstavljeni kao novi službeni sponzor riječkog prvoligaša već ove nedjelje kada će momčad HNK Rijeke, pod vodstvom Sergeja Jakirovića, na domaćem terenu imati ogled protiv NK Osijeka.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari