ULAZNI TRANSFER

Josip Posavec je novi igrač HNK Rijeke

Josip Posavec, 28-godišnji vratar koji je prošle sezone branio za danski Aalborg, potpisao je ugovor s HNK Rijeka do 2027. godine i pojačao konkurenciju među vratnicama.

Posavec je u redovima zaprešićkog Intera odradio kadetski i juniorski staž, a u Divu iz predgrađa dočekao je i priliku u prvoj momčadi. Tu se odmah istaknuo i pokazao ogroman potencijal pa nakon sjajnog jesenskog dijela sezone dočekao transfer u Palermo. U redovima talijanskog kluba upisao je 49 nastupa u Serie A i Serie B prije povratka u HNL gdje je od 2018. do 2022. nastupao za Hajduk. U srpnju 2022. godine prešao je u danski Aalborg za kojeg je u dvije sezone upisao 35 nastupa. Za U-21 reprezentaciju Hrvatske upisao je 16 nastupa.

Navijači Rijeke Josipa Posavca najviše pamte po epizodi u Interu iz Zaprešića u čijim je redovima odradio sjajnu sezonu 2015./2016. sačuvavši mrežu netaknutom u tri ogleda protiv Bijelih tako bitno skrojivši šampionske ambicije u toj sezoni.

Josipe, dobro došao!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari