VAŽNO

Obavijest o prodaji ulaznica za utakmicu Rijeka – Slaven Belupo

Foto: HNK Rijeka

Nogometaši Rijeke u subotu dočekuju Slaven Belupo (Stadion HNK Rijeka, 19.05 sati) u utakmici osmog kola Hrvatski telekom Prve lige.

Blagajne na zapadnom ulazu u kamp HNK Rijeka radit će od srijede do petka od 16 do 20 sati, dok će na dan utakmice zapadna blagajna raditi od 16, a istočna od 20 sati.

Ulaznice možete kupiti online

Za ulazak na stadion nužna je COVID potvrda. Ulazak nije moguć s negativnim testom, potvrdom o preboljenju bolesti ili nekim drugim dokumentom. Potvrda nije potrebna za djecu do 12 godina.

VIDEO DANA:

Testiranje navijača će se održati u Medicu u petak od 7 do 14 sati, te u subotu od 7:30 do 13 sati. Uoči testiranja potrebno se prijaviti na aplikaciji https://app.medico.hr gdje se može unijeti promokod

Promokod je HNKRIJEKA i cijena testiranja je 70 kuna. Potvrde će biti izdavane kao i do sada, par sati nakon testiranja. U slučaju da navijač nije dobio potvrdu može nam se obratiti na medico@medico.hr

I.B.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari