ČETVRTAK, 24. LISTOPADA

40 godina pobjede Rijeke nad Real Madridom: Armada poziva navijače na veliko okupljanje na Kantridi!

Armada poziva navijače na okupljanje ispod  legendarnih stijena na Stadionu Kantrida točno 40 godina nakon pobjede Rijeke nad Real Madridom od 3:1.

U četvrtak, 24. listopada u 18 sati i 30 minuta imat ćete priliku podsjetiti se na povijesnu riječku noć te još jednom zapljeskati igračima koji su stvarali povijest kluba. Dio igrača koji su bili sudionici te povijesne utakmice ponovno će istrčati na Kantridu, uz posebno Armadino iznenađenje.

-“Neka dođu očevi i nonići koji su bili na toj utakmici i godinama nam pričali o tome, neka dođu i najmlađi koji su samo o tome slušali, neka dođu svi koji žele biti dio jedne riječke noći koja će obasjati našu Kantridu i odati počast jednoj od legendarnih generacija naše Rijeke!

Pozivamo i sve igrače Rijeke iz tih godina da se slobodno odazovu, možda neki nisu nastupili u ovoj legendarnoj utakmici ali su bili dio generacije. Pamti se i utakmica protiv Valladolida na Kantridi te pobjeda 4:1, a Rijeka se te godine do samog kraja borila za naslov. Prisjetit ćemo se i onih koji nažalost nisu s nama.

Za ovu prigodu izradili smo i posebne majice koje ćete moći nabaviti na samom stadionu na štandu ispod tribina. Svi koji imate nešto s te povijesne utakmice, šal, dres, majicu, zastavu ili samo ulaznicu, slobodno donesite i još jednom pokažite, poručuju iz Armade.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari