MONJAC DONIO POBJEDU

I ORIJENT DO POBJEDE U ZADNJIM SEKUNDAMA! Vrijedan trobod osvojen je u zagrebačkoj Dubravi

Foto: Facebook (Orijent 1919)

Pobjeda protiv Dubrave nakon dva uzastopna poraza vratila je mir na Krimeju na početku zimske stanke

DUBRAVA – ORIJENT 1919 1:2

ZAGREB – Igralište Kustošija. Utakmica 15. kola Druge HNL. Sudac: Ante Jurić (Split). Bez gledatelja.

Strijelci: 0:1 Gerc (5), 1:1 Fintić (16), 1:2 Monjac (90+4)

DUBRAVA: Mustapić, Perković (46 Mlinarić), Juranović, Mudražija, Fruk (76 Rodriquez), Boršić, Srbljinović, Fintić, Džaferović, Cerovec, Korca

ORIJENT 1919: Berković, Smolčić, Tadejević, Mulac, Vidas, Fatić (27 Črnko), Liber, Gadže, Monjac, Maružin, Gerc

Orijent 1919 je u zastaloj utakmici 15. kola pobijedio (2:1) Dubravu u Kustošiji.

U 94. minuti Monjac je iznudio kazneni udarac na 25 metara, sam je odlučio izvesti zadnji udarac na utakmici, donosi Sportcom.hr.

Napadač Orijenta 1919 loptu je kroz razmaknuti “živi zid” poslao u bliži kut za veliko slavlje igrača Orijenta 1919, koji je tako osvojio tri boda u zadnjoj utakmici ove godine.

Pobjeda protiv Dubrave nakon dva uzastopna poraza vratila je mir na Krimeju na početku zimske stanke.

U 5. minuti Monjac je presjekao dodavanje domaće obrane, ušao u sredinu i odigrao udesno Gercu, koji je iz potpuno zatvorene poziciji zatresao mrežu tako da se lopta odbila od Srbljinovića i prevarila Mustapića – 0:1.

U 16. minuti Fintić je prihvatio odijenu loptu na 18 metara od Berkovića, pripremio je varkom tijela čistu poziciju na udarac sa 17 metara, lopta se odbila od bloka i prevarila Berkovića – 1:1.

Momčad Dubrave ostavila je nešto bolji dojam u prvom dijelu utakmice odigrane po blatnjavu terenu na kojemu se pred kraj utakmice lopta više nije mogla normalno kontrolirati.

U drugom dijelu Orijent je djelovao nešto konkretnije u završnici, stvorila je dostujuća momčad dvije situacije (Monjac, Maružin) koje su slutile pogotke, ali izrazitih prilika nije bilo, piše Sportcom.hr

Sve do zadnjih sekundi utakmice koje su Orijentu donijele veliko slavlje!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari