HNK RIJEKA

Ivan Lepinjica odlazi u Arminiju: “Hvala svima, vrijeme je za nove izazove”

Photo: Ivica Galovic/PIXSELL

Ivan Lepinjica karijeru će nastaviti u redovima njemačkog drugoligaša Arminije iz Bielefelda

Lepinjica će u redove Arminije otići na posudbu do kraja sezone uz mogućnost otkupa.

– Na početku se želim zahvaliti svima u klubu. Iza mene je više od 100 nastupa u dresu Rijeke, želim se zahvaliti svima od predsjednika Damira Miškovića i Uprave kluba, svim trenerima s kojima sam radio i suigračima kojima želim sve najbolje u nastavku sezone. Vjerujem da imamo dobru ekipu i da će suigrači ostvariti odlične rezultate, rekao je Ivan Lepinjica na oproštaju od Rijeke.

Ivan je u dresu Rijeke debitirao 22. veljače 2019. u utakmici na gostovanju kod Rudeša kada je u igru ušao u 83. minuti. Prvi gol postigao je protiv Osijeka na Rujevici već u ožujku iste godine. Lepinjica je u dresu Rijeke osvojio dva Kupa Hrvatske, te je igrao u oba finala. Ujedno, postigao je tri pogotka u bijelom dresu.

Ivan je u Rijeku stigao u veljači 2013. godine iz Pazinke i prošao je omladinsku školu Rijeke gdje je jedno vrijeme igrao s bratom Igorom, a debitirao je pod vodstvom Igora Bišćana.

– Kao što sam već istaknuo u nekoliko navrata pobjede u finalu Kupa protiv Dinama i Lokomotive, utakmicama u kojima sam igrao, su sigurno najljepše uspomene za mene u dresu Rijeke. Tu je naravno prvijenac protiv Osijeka, gol protiv PAOK-a, plasman u Europsku ligu pobjedom protiv Kopenhagena. Sve u svemu iz Rijeke nosim puno lijepih uspomena, rekao je Ivan Lepinjica.

Novi izazov je Arminia.

– Veselim se novom izazovu, želja mi je uvijek bila okušati se u inozemstvu. Njemačka druga liga je kvalitetno natjecanje i prilika za mene da dalje napredujem i razvijam se. Cijela moja nogometna karijera vezana je uz Rijeku, imao sam prilike osvojiti trofeje i mogu reći da sam zadovoljan ostvarenim. Hvala još jednom svima, posebno navijačima na podršci kroz godine, vrijeme je za nove izazove, zaključio je Ivan Lepinjica za mrežne stranice HNK Rijeke.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari