EVO DETALJA

Iz vrtića na Rujevicu: Voliš nogomet? Dođi, zaigraj i postani nogometaš HNK Rijeka!

Foto: HNK Rijeka

Već je dobro poznato da Hrvatski nogometni klub Rijeka, uz ostvarivanje svojih sportskih ciljeva, iznimnu pažnju posvećuje i zbližavanju s lokalnom zajednicom kroz niz različitih projekata

Ovaj program našu djecu i mlade potiče na odabir sporta kao jednog od važnih faktora za zdravi rast i razvoj, doprinosi kvaliteti organiziranog provođenja slobodnog vremena te educira o kreativno navijačkom izražavanju i fair playu.

Osim dosadašnjih aktivnosti u sklopu projekta „HNK Rijeka – prijatelj djece“, Klub sada nudi jedinstvenu mogućnost za svu djecu, ljubitelje nogometa, rođenu 2016. godine.

Stručni stožer Škole nogometa HNK Rijeka želi svoj djeci koja završavaju svoju vrtićku dob, prije upisa u osnovnu školu osigurati selektivni trening iz kojeg će se djeci koja imaju nadarenost za nogomet omogućiti treniranje i osigurati mjesto u ekipi najmlađe selekcije HNK Rijeka.

Zainteresirani roditelji mogu se javiti na kontakte iz letka.

Nakon prijava stupit će se u kontakt sa zainteresiranim roditeljima koje će upoznati sa svim detaljima ove nove aktivnosti u sklopu projekta, a koji je vezan za djecu koja napuštaju vrtić i postaju osnovnoškolci.

Ujedno, sva djeca koja žele mogu postati članovi Kluba. Pristupnice za članstvo u Klubu HNK Rijeka možete pronaći na linku: https://nk-rijeka.hr/wp-content/uploads/2021/07/Pristupnica_HNK-Rijeka-Prijatelj-djece.pdf

“Očekujemo vas s nestrpljenjem i veselimo vašem dolasku”, poručili su iz HNK Rijeka.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari