Jeličić za HRT: Jedino u Rijeci bi se utakmica mogla bez problema odigrati!

Foto: HNS

Nakon što je jučerašnja utakmica Hrvatske i Kosova prekinuta u 27. minuti zbog kiše, komentator HRT-a Joško Jeličić u izravnom je prijenosu izjavio kako je to bilo i za očekivati, te kako jedino Rijeka na Rujevici ima teren koji bi bez problema podnio uvijete koji su jučer vladali na Maksimiru.

“U ovim uvjetima može se igrati jedino na Rujevici. Jedino Rijeka ima teren s dobrom drenažom i kombinacijom umjetne i prave trave.” – dodao je Jeličić i naglasio kako i ostali stadioni na kojima se žele igrati važne utakmice moraju osigurati takve uvijete.

Time je pokopao i voditelja koji je subjektivno aludirao na Poljud kao jedini stadion s dobrim terenom.

foto: screenshot

Utakmica se nastavlja danas u 14:30.

Uzimajući u obzir FIFA Pravilnik, koji nalaže obavezni nastavak utakmice unutar 24 sata ako to uvjeti na terenu dozvoljavaju, kao i činjenicu da je gotovo nemoguće pronaći novi termin odigravanja utakmice, pronađen je kompromis između FIFA-e, dva saveza i uz znanje UEFA-e da se utakmica nastavi danas u 14:30 sati od 22. minute kada je prekinuta.

Nastavak utakmice momčadi moraju započeti u istim sastavima koji su u trenutku prekida bili na travnjaku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari