NIJE VIŠE IGRAČ RIJEKE

Joao Escoval: ”Rijeka će uvijek biti u mom srcu”; Karijeru će nastaviti na Cipru

Joao Escoval više nije igrač Rijeke

Portugalski nogometaš u dresu Rijeke upisao je 106 nastupa, osvojio dva Kupa Hrvatske, te je igrao u skupinama Europske lige.

Karijeru će nastaviti na Cipru, u redovima Anorthoisis iz Famaguste.

– Nakon četiri godine u Rijeci mogu reći da su to bile sjajne godine za mene. Odigrao sam preko 100 utakmica u dresu Rijeke, bilo je tu puno pobjeda i poneki poraz, ali sve u svemu puno sretnih trenutaka, rekao je Joao Escoval na oproštaju.

Portugalac će ostati upamćen i po pogotku protiv Kolosa u produžetku utakmice, koji je otvorio put bijelima prema Kopenhagenu i plasmanu u skupine Europske lige.

VIDEO DANA:

– U najljepšoj uspomeni ostat će mi naravno osvajanje dva Kupa Hrvatske i slavlje s navijačima, te plasman u skupine Europske lige što je bilo sjajno iskustvo i nezaboravan doživljaj. Tu su i dobri rezultati koje smo ostvarivali u prvenstvu. Bilo je i nekih težih trenutaka, ali to je život, imate dobre i loše trenutke, ne može uvijek sve biti savršeno, rekao je Escoval.

– U Rijeci sam stekao mnoge prijatelje, ljudi su uvijek bili dobri prema meni, ostavljam u Rijeci puno prijatelja i dio srca. Četiri godine su dug period, drago mi je što sam odigrao veliki broj utakmica i pomogao klubu u uspjesima  Sada je vrijeme za nove izazove, ali Rijeka će uvijek biti u mom srcu i nikad neću zaboraviti taj period. Zahvalan sam svima na prilici i sjajne četiri godine, zaključio je Joao Escoval.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari