ŽENE, DRŽITE SE ČVRSTO!

JOŠ MOKRI IZ BAZENA Barakude savršeno isklesanih tijela ženama čestitale njihov dan

Screenshot Instagram video

Barakude na zagrebačkoj Mladosti imaju posljednje pripreme prije početka World Aquatics Svjetskog kupa u vaterpolu koji počinje danas

Hrvatski su vaterpolisti na poseban način čestitali Dan žena, još mokri iz bazena s ružama u rukama danas su sigurnom mnogim ženama razvukli osmjeh.

U svojoj objavi na društvenim mrežama, napisali su:

“Svim ženama, vaterpolisticama, sportskim djelatnicama i sportašicama naše #Barakude čestitaju Dan žena!Dan je to hrabrih žena koje svojim dostignućima i uspjesima ispisuju povijest, kako političkom, ekonomskom i društvenom jednakošću tako i sportskim uspjesima.

Posebnu čestitku šaljemo našim Barakudicama koje su na Europskom prvenstvu u Splitu osvojile 8. mjesto i ispisale povijest u hrvatskom ženskom vaterpolu! A zatim i onim mladim Barakudicama koje tek kreću pisati povijest.

Pogledajte kako je to izgledalo, žene, nemojte pasti u nesvijest:

Inače, danas na bazenima Mladosti World Aquatics Svjetski kup u vaterpolu. Barakude će u srazu s 5 svjetskih reprezentacija pokušati izboriti kvalifikacije za Superfinale Svjetske lige, piše RTL Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari