PRIPREMNA UTAKMICA

Juventus – Rijeka 1:0 Bijeli odlično parirali talijanskom velikanu

Nogometaši Rijeke poraženi su na gostovanju kod Juvetnusa 0:1 u pripremnoj utakmici odigranoj na stadionu Allianz u Torinu

JUVENTUS – RIJEKA 1:0

TORINO – Pripremna utakmica: Juventus – Rijeka 1:0 (0:0). Stadion Allianz. Sudac: Ghersini (Genova).

Strijelac: 1:0 Kean (74′).

JUVENTUS: Szczesny, Locatelli, Mckennie, Milik, Gatti, Kostic, Keane, Soule, Fagioli, Huijsen, Riccio. Još su igrali: Perin, Miretti, Ake, Barbieri, iling-Junior, Barrenechea, Compagnon, Nonge Boende, Mbangula, Rouhi.

RIJEKA: Labrović, Galešić, Liber, Prince, Vukčević, Selahi, Frigan, Babić, Grgić, Marin, Dilaver. Još su igrali: Zlomislić, Vrančić, Obregon, Halilović, Panić, Vlasenko, Smolčić, Alvarez, Dujmović, Djuričin, Djouahra.

Rijeka je u ogledu protiv Juventusa pružila odličan otpor stvorivši nekoliko odličnih prilika koje nažalost na kraju nije realizirala, a Juventus je u samoj završnici stigao do gola koji je odlučio utakmicu.

Rijeka prva prijetila u četvrtoj minuti. Marin je ubacio iz kornera, Galešić se našao na drugoj vratnici i pucao glavom, ali udarac je otišao preko gola.

Četiri minute kasnije Rijeka je imala matnu situaciju. Velika pogreška u obrani Juventusa i jedno pogrešno dodavanje otvorilo je Princeu nesmetan put prema golu. Nogometaš Rijeke sjurio se prema golu, vratar Szczesny obranio je udarac. Lopta se odbila Princeu, koji je s desne strane iskosa uspio pucati prema praznoj mreži. Locatelli je blokirao na crti, a Frigan nije uspio doći do odbijene lopte.

Juventus je prijetio u 14. minuti, Souleov odmjeren udarac s dvadesetak metara otišao je pored gola.

U 16. minuti nova lijepa akcija Rijeke po desnoj strani okončana je udarcem Selahija kojega je ukrotio vratar Juventusa.

Juventus je najbliže golu u prvom dijelu bio u 23. minuti. Nakon ubačaja s lijeve strane lopta je prošla do Keana koji je ostao sam pred golom i iz neposredne blizine promašio prazan gol.

Tri minute kasnije brza kontra Rijeke, u situaciji tri na četiri, Marin je pokušao proigrati Frigana iako se kao bolja opcija činio Prince koji je dolazio s desne strane.

Juventus je u 30. minuti prijetio preko Milika čiji je snažan udarac otišao preko grede, dok je dvije minute kasnije udarac Keana glavom otišao preko grede.

Prvi pokušaj Juventusa u drugom dijelu stigao je u 52. minuti, Mirettijev udarac nije bio precizan, kao ni pokušaj Locatellija s 25 metara.

Na drugoj strani Alvarez je u 63. minuti oprobao udarac s 25 metara. Nakon tog pokušaja uslijedio je korner Halilovića, lopta je stigla do Vrančića na rubu kaznenog prostora, ali udarac je otišao pored gola.

Juventus je poveo u 74. minuti. Ake je proigrao Keana koji je primio loptu u kaznenom prostoru. Labrović je obranio udarac, ali lopta se odbila prema golu Rijeke i nogometaš Juventusa uspio ju je zakucati ispred Vlasenka u praznu mrežu – 1:0.

Rijeka je blizu gola u 80. minuti. Nakon kornera lopta je došla do Halilovića na drugoj vratnici, ali njegov prizeman udarac ukrotio je vratar Juventusa.

Foto: HNK Rijeka

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari