DIZAJNIRAO JURAJ ZIGMAN

Kako vam se sviđaju? Od ponedjeljka u prodaji novi dresovi HNK Rijeka: ‘Simbol snage, ponosa i zajedništva’

HNK Rijeka s ponosom predstavlja nove dresove za natjecateljsku sezonu 2024/25., ponovno osmišljene od strane renomiranog hrvatskog dizajnera Juraja Zigmana

Ovo je treća godina zaredom da Zigman surađuje s klubom, a njegov prepoznatljiv dizajnerski potpis ponovno donosi svježinu i inovaciju sportskim dresovima tehničkog sponzora Joma.

Prvi dres ostaje vjeran tradicionalnim bojama kluba

Bijela boja simbolizira čistoću i snagu, a dres je dodatno obogaćen prepoznatljivim križem koji se proteže preko prsa. Ovaj simbol križa nije samo vizualno upečatljiv, već nosi i duboko značenje – simbolizira odlučnost i zajedništvo.

Posebnost ovogodišnjeg dizajna su morski psi koji su suptilno utkani u tkaninu dresa. Ovaj motiv morskog psa, simbolički prikazuje borbenost i snagu, te podsjeća na našu povezanost s morem i pomorskom tradicijom Rijeke.

Drugi dres donosi nešto sasvim novo i uzbudljivo

Plavi dres, dizajniran s dominantnim motivom morskog psa, odabran je glasovima vjernih navijača HNK Rijeke. “Ovaj proces uključivanja navijača u odabir dizajna pokazuje koliko nam je važna njihova podrška i koliko cijenimo njihov doprinos klubu. Morski pas na plavom dresu ne samo da izgleda impresivno, već i odražava našu strast, borbenost i neustrašivost na terenu.”, poručili su iz HNK Rijeka.

Juraj Zigman, poznat po svojoj kreativnosti i inovativnosti, ponovno je dokazao zašto je jedan od najcjenjenijih dizajnera u Hrvatskoj.

Njegov jedinstveni pristup i pažnja prema detaljima vidljivi su u svakom aspektu novih dresova.

Zigman: ‘Ponosan sam što sam ponovno imao priliku surađivati s HNK Rijeka’

“Ponosan sam što sam ponovno imao priliku surađivati s HNK Rijeka. Moja vizija bila je stvoriti dresove koji nisu samo estetski privlačni, već i odražavaju identitet i vrijednosti kluba. Mislim da smo uspjeli u tome. Inspiracija su mi bili naši najizvorniji simboli, a jako mi se sviđa i poveznica s prvim dresom kojeg sam radio za HNK Rijeka. Meni je poseban plavi dres koji je potpuno drugačiji od svega što sam radio za HNK Rijeka. Ističe se linijama koje naglašavaju naš grad i naš klub. Bez obzira što na Kvarneru nikada nije bilo takvih morskih pasa, želimo da naši igrači u ovim dresovima budu poput njih – neustrašivi, hrabri i ustrajni.”, rekao je Juraj Zigman.

HNK Rijeka ovim putem zahvaljuje Juraju Zigmanu na izvanrednom dizajnu, kao i svim navijačima koji su sudjelovali u odabiru dizajna za gostujući dres.

“Neka nova sezona bude ispunjena uspjesima, a naši novi dresovi simbol snage, ponosa i zajedništva. Zajedno smo Rijeka!”, poručuju iz HNK Rijeka

Dresovi u prodaji od ponedjeljka 15. srpnja

Novi dresovi HNK Rijeka bit će u prodaji od ponedjeljka u klupskom fan shopu na Korzo (Pavla Rittera Vitezovića 1, radno vrijeme od ponedjeljka do petka od 9 do 20 sati i u subotu od 9 do 14 sati) i na web shopu (shop.nk-rijeka.hr).

Cijena dresa za odrasle iznosi 85 eura, za djecu 78 eura, dok cijena hlačica iznosi 35 eura. Svi članovi HNK Rijeka za natjecateljsku sezonu 2024/25. ostvaruju 20% popusta na cijenu dresa.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari