SVE JE SPREMNO!

KANTRIDA Uoči važne utakmice Orijent -Istra na stadionu postavljeni “ježevi”, testiran i VAR

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Na ulazu na centralnu tribinu stadiona Kantrida postavljeni su brojači gledatelja, popularni “ježevi”, što je bio jedan od uvjeta da Kantrida dobije licencu za odigravanje važne kvalifikacijske utakmice za popunu Prve HNL, Orijent 1919 – Istra 1961

Danas bi stadion Kantrida trebao i službeno dobiti VAR ceritifikat neophodan za odigravanje utakmica pod ingerencijom HNS-a.

Tijekom ponedjeljka posjet je zakazala delegacija HNS-a zadužena za licenciranje.

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

U nedjelju prijepodne sudac Ivan Bebek prvi je testirao VAR sustav na stadionu Kantrida, i to tijekom utakmice dviju momčadi juniora Orijenta 1919.

Najbolji hrvatski sudac zajedno s VAR-sucem Robijem Kezelom nadgledao je kamerama suđenje tijekom utakmice koju je sudio Marko Linić.

Photo: Ilustracija. Sanjin Strukic/PIXSELL

Voditelj VAR edukacije HNS-a Domagoj Vučkov također je bio nazočan testiranju uoči kvalifikacijske utakmice za plasman u Prvu HNL između Orijenta 1919 i Istre 1961 koja se igra 2. kolovoza.

VAR ceritifikat stadion Kantrida trebao bi službeno dobiti tijekom ponedjeljka. Time će biti okončan postupak licenciranja stadiona Kantrida za Prvu HNL.

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari