KINO I NOGOMET Močo i Marin stres pred utakmicu „ubili“ u kino-dvorani!

Četvrtak predvečer, riječki multipleks: Riječanin u kino, nogometaši HNK Rijeke iz kina! Poznata lica, Močo i Marin!

– Što ste gledali dečki? – logično je i sasvim primjereno pitanje na tom mjestu u to vrijeme. Nije ni njima dvojici baš uvijek samo do nogometnih priča!

¬- „Labirint: Kroz spaljenu zemlju“! – uglas će prvotimci HNK Rijeke Ivan Močinić i Marin Tomasov.

– I, kakav je film – zanima Riječanina koji piše filmske kritike „otkad zna za sebe“.

– Solidan, akcijski, zabavan, baš onako za opuštanje, bez velikih pretenzija – kaže Močo.

– Moramo se i mi ponekad odmoriti od nogometa, razbistriti glavu od vječito nogometnih tema – dodaje Marin Tomasov kojeg potpisnik ovih redaka zna još iz Marinovih zadarskih dana, kada je kao tinejdžer i nada NK Zadar sudjelovao u marketinškim akcijama odnosno dodjeli nagrada i priznanja najljepšim maturanticama u izboru kojeg je tradicionalno organizirao Zadarski list. Marin je oduvijek znao gdje je dobra zabava…

– Što ideš gledat Robi, pita me Močo.

– „Posjetu“, komediju/horor od onog redatelja koji je snimio „Šesto čulo“, „Zaselak“ i „Misteriozne znakove“ – kažem ja, a Močo i Marin uglas komentiraju: – Aaaaa to je onaj o dvojici klinaca koji posjećuju djeda i baku pa ovi nisu baš „čisti“ – uglas će Marin i Močo, očito filmofili koji su dobro upoznati s kino-novitetima.

– Dobro dečki – ne mogu izdržati a da ne „taknem“ u nogometne vode – a hoćete li u subotu uspjeti izaći iz „Interova“ obrambenog „labirinta“ kada krenu s „bunkericom“ na Rujevici?! Ako Dinamo kiksne na Poljudu, a vi dobijete Intera doma, eto vas na prvom mjestu HNL-a, otkud se onda ne smijete maknuti do lipnja 2016.?

– Hahahahaha da izaći…pregazit ćemo „labirint“ kao ovi u filmu – smiju se Marin i Močo i ozbiljnije dodaju: – Vidiš da smo išli na predvečernju predstavu, trenerov i klupski „kućni red“ se poštuju, znamo da ove godine imamo veliku priliku za napad na prvo mjesto i dat ćemo sve od sebe da ju ugrabimo – uglas će filmofili HNK Rijeke.

Neka tako i bude, a ekipa neka se i ubuduće javi za savjet koji film vrijedi pogledati. Bit će mi drago!

močo marin

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari