KOGA NEMA, BEZ NJEGA SE MORA (POBIJEDITI!) Elez, Zuta i Gavranović upitni za odlučujući dvoboj s Austijom u EL

Prema izvješću liječničke službe HNK Rijeke, svlačionica Riječana dobrano je prorijeđena zbog mnogobrojnih ozljeda igrača

Josip Elez pati zbog uvijek neugodne i bolne distorzije skočnog zgloba o kojem smo već čuli da je uoči utakmice s Dinamom oteknuo „poput jabuke“. U slučaju ovakvih ozljeda prognoze su nezahvalne, no liječnička služba učinit će sve da osposobi stopera Bijelih za utakmicu s Austrojom u četvrtak.

Mnogi gledatelji subotnjeg derbija začudili su se nakon što je Leonard Zuta zamijenje u trenutku kada utakmica „lomila“, no jasno je kako je izmjeni lijevog bočnog Rijeke kumovala ozljeda medijalnog kolateralnog ligamenta desnog koljena. I u slučaju Zute, ne može se prije dodatnih pretraga i terapija znati hoće li požrtvovni bek istrčati u četvrtak u utakmici koja određuje ambicije Bijelih u ovogodišnjem natjecanju u okviru skupine D Europske lige.

Kod ozljede Marija Gavranovića, zbog čega se posljednjih dana „uskovitala prašina“ oko momčadi, liječnička služba HNK Rijeke priopćila je kako je „po završenoj medicinskoj obradi i rezultatima magnetske rezonance utvrđeno da se radi o akutnoj upali aduktora praćenoj otokom mišića i iz tog je razloga upitan njegov nastup na sljedećoj utakmici“. Liječnička služba HNK Rijeke „prati situaciju i nastavlja s tretmanima“.

Bio kako bilo, Riječani imaju dovoljno pirok kadar da se poslože na zadovoljavajući način, „skupe glave“ i učine sve kako bi i u natjecateljakom smislu ovoj sezoni dali naboj i neizvjenost kakva je imala nezaboravna prošla sezona.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari