VELIKI USPJEH RIJEČKE SPORTAŠICE!

Laura Štefanac iz AK Kvarner osvojila srebro u bacanju koplja na SP gluhih u Poljskoj!

Foto: Facebook AK Kvarner

Iz riječkog Atletskog kluba Kvarner danas stižu odlične vijesti: bacačica koplja Laura Štefanac osvojila je drugo mjesto na na Svjetskom prvenstvu gluhih u Poljskoj

Laura Štefanac na Svjetsko prvenstvo gluhih u poljskom Lublinu otišla je s ciljem da upotpuni kolekciju medalja u bacanju koplja s velikih natjecanja. Laura je aktualna olimpijska pobjednica i europska prvakinja gluhih, nedostajala joj je do danas jedino medalja sa svjetskog prvenstva na kojem je prije pet godina osvojila četvrto mjesto.

Laurin osobni rekord je 49,59 metara, ove je sezone nastupila na četiri natjecanja, a najbolji hitac bacila je na Prvenstvu Hrvatske na kojem je osvojila broncu sa 48,20 metara.

Lauru je u srijedu u Lublin s njezinim treneromom Andrejem Hajnšekom dočekalo hladno i kišno vrijeme, no ni to ih nije zaustavilo na putu prema novom velikom uspjehu!

Foto: Facebook AK Kvarner

Laura se javila iz Poljske uoči natjecanja:

“Svjetsko prvenstvo je moje najvažnije natjecanje ove sezone jer mi u kolekciji medalja s velikih natjecanja nedostaje medalja sa svjetskog prvenstva. Jako dobro smo trenirali i pripreme za ovo natjecanje su odlično prošle. Konkurencija je dobra, to su cure s kojima se i inače susrećem na natjecanjima, ali ne želim razmišljati o konkurenciji nego se koncentrirati na svoj nastup i dati sve od sebe. S obzirom na uvjete koji su nas dočekali u Lublinu, želja mi je samo da bacim najviše što mogu pa ćemo vidjeti što će mi to donijeti. Držite mi fige da sve bude kako smo zamislili!”, rekla je Laura Štefanac.

Nakon što je ostvarila svoj ilj, možemo samo zaključiti: Čestitke Lauri i njenom treneru Andreju Hajnšeku!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari