LEGENDE RIJEKE PROTIV LEGENDI INTERA: Inter na Rujevicu stiže s Baggiom, Zanettijem i Toldom!

Legende slavnog Intera stižu u Rijeku gdje će 12. travnja odigrati humanitarnu utakmicu za djecu s posebnim potrebama

Inter Forever, momčad zvijezdi milanskog nogometnog velikana Intera stiže u Rjeku gdje će 12. travnja na Rujevici odigrati humanitarnu utakmicu s odgovarajućom momčadi legendi HNK Rijeke.

Sav prihod s utakmice ići će u korist Fondacije DIRA koja brine o djeci s posebnim potrebama.

inter legende

Bit će to pravi spektakl, jer će u momčadi Inter Forever biti puno igračkih zvijezdi itekako poznatih ljubiteljima nogometa širom svijeta. Inter će predvoditi nogometna legenda Javier Zanetti, argentinski polivalentni veznjak i branič koji je u dresu Intera proveo mnoga desetljeća svoje duge karijere.

Inter Forever igrat će na Rujevici u ovom sastavu:

VRATARI: 1 Toldo, 12 Mondini;

BRANIČI: 4 Zanetti, 5 G. Baresi, 6 Fresi, 13 Colonnese, 31 Cesar, 33 Milanese;

VEZNJACI: 7 Bianchi, 8 Berti, 14 D. Baggio, 18 Pizzi, 21 Karagounis;

NAPADAČI: 10 Carbone, 11 Morello, 79 Choutos.

Momčad Intera s klupeće voditi Evaristo Beccalossi, igrač „radilica“ koji je u Interu najbolje partije pružao krajem sedamdesetih. Igrat će se dvaput po 35 minuta.

Iako su u sastavu Intera najavljivani i Stanković, Chivu, Berti, Ze Maria, Cesar… oni ipak nisu kandidati za ovaj susret; no u momčadi Intera i ovako će nastupiti brojne igračke legende koje su branile boje kluba proteklih desetljeća.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari