TREĆA I ČETVRTA UTAKMICA

LIGA NACIJA Dalić objavio popis igrača za utakmice protiv Škotske i Poljske, vratio se Oršić

Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Hrvatsku očekuju dvije utakmice u Ligi nacija

Izbornik hrvatske reprezentacije Zlatko Dalić objavio je popis igrača za utakmice protiv Škotske (12. listopada) i Poljske (15. listopada). Sa Škotima će Hrvatska igrati u Maksimiru, a protiv Poljaka u gostima, piše Net.hr.

To su treća i četvrta utakmica u Ligi nacija, nakon što su Vatreni u prve dvije izgubili od Portugala (2:1) i pobijedili Poljsku (1:0).

Na popisu se ponovno našao igrač turskog Trazbonspora Mislav Oršić, a pretpoziv je dobio igrač grčkog AEK-a Robert Ljubičić. Pretpoziv je dobio i Nikola Vlašić. U odnosu na prošlo okupljanje, s popisa je ispao golman Augsburga Nediljko Labrović, a umjesto njega je pozvan Ivica Ivušić iz grčkog Pafosa.

“Logično je da smo ostali vjerni kadru koji je odradio kvalitetno okupljanje u rujnu, a dobro je što u odnosu na to okupljanje nemamo novih ozljeda odnosno da su se neki igrači vratili na teren. Nažalost, i dalje smo bez Juranovića i Stanišića na desnoj strani, no vjerujem da s ovim igračima to možemo dobro kompenzirati kao što je to bio slučaj i u rujnu”, izjavio je Dalić pa progovorio o Oršiću.

“Zaista me raduje što je nakon teške ozljede opet s nama Mislav Oršić, koji se izborio za dobru minutažu u svom klubu, te će nam proširiti opcije na krilnim pozicijama. Rujan nas je napunio novom energijom i optimizmom te sada želimo zadržati taj dobar ritam protiv Škotske i Poljske. Svjesni smo da kroz ove dvije utakmice možemo napraviti značajan korak prema našem cilju, ali protivnike maksimalno poštujemo i znamo da ćemo do željenih bodova moći samo s jednakim pristupom, zajedništvom i fokusom kakav smo imali u Osijeku protiv Poljske”, prenosi njegovu izjavu stranica HNS-a.

Popis igrača:

Vratari: Dominik Livaković, Ivica Ivušić, Dominik Kotarski

Obrambeni: Joško Gvardiol, Duje Ćaleta-Car, Borna Sosa, Josip Šutalo, Marin Pongračić, Martin Erlić

Vezni: Luka Modrić, Mateo Kovačić, Mario Pašalić, Luka Ivanušec, Luka Sučić, Kristijan Jakić, Martin Baturina, Petar Sučić, Nikola Moro

Napadači: Ivan Perišić, Andrej Kramarić, Bruno Petković, Mislav Oršić, Marko Pjaca, Ante Budimir, Igor Matanović

Pretpozivi: Nikola Vlašić, Marco Pašalić, Nediljko Labrović, Toni Fruk, Robert Ljubičić, Dominik Prpić

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Nema povezanog sadržaja