Matko Babić potpisao za Rijeku: ‘Dobio sam priliku razvijati se u sjajnoj sredini’

Matko Babić novi je igrač Hrvatskog nogometnog kluba Rijeka. Babić je u redove bijelih stigao iz zagrebačke Lokomotive kao slobodan igrač, te je potpisao ugovor na četiri godine.

– Rijeka je među najboljim i najuređenijim klubovima u Hrvatskoj. Ovo je veliki iskorak za mene, dobio sam sjajnu priliku da se razvijem u dobroj sredini. Zahvalio bi se Upravi kluba i vodstvu koji su mi omogućili da dođem, te treneru Igoru Bišćanu sa stručnim stožerom, rekao je Matko Babić po dolasku u Rijeku.

Bišćan i Babić već su surađivali i to u sezoni 2016./2017. u kojoj je Rudeš izborio plasman u Prvu ligu, a Rijeka je te sezone osvojila dvostruku titulu. Rijeka je na putu do Rabuzinovog sunca svladala Rudeš u Kupu nakon produžetaka (5:3), a zanimljiv je podatak da su sva tri penala dosuđena za Rudeš napravljena upravo na Matku.

– Surađivao sam s Bišćanom u Rudešu, što reći nego da je sve bilo savršeno. Nije moglo bolje, izborili smo plasman u Prvu ligu. Bišćan me poznaje i zna što mogu i nadam se da će to biti dobra priča, ustvrdio je Matko koji je lani u dresu Lokomotive krenuo dvama pogocima protiv Intera, ali se nije ustalio u prvom sastavu.

– Moj cilj je naporno trenirati i pokušati izboriti minute na travnjaku u dresu Rijeke, te svojim igrama, zalaganjem i golovima pomoći ekipi da ostvari što bolje rezultate, te da navijači mogu uživati i slaviti, zaključio je Matko Babić.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari