BIJESAN NA DINAMO

Video | Mišković je novost o Jakiroviću saznao preko društvenih mreža: ‘Veliki klub to ne radi’

U nogometnom svijetu je danas kao bomba odjeknulo da glavni trener Rijeke preuzima Dinamo. ‘Šokiralo je ovo sve nas, sutra ili prekosutra putujemo, to je kao da vam netko pred avion kaže ‘slušaj, ja ipak ne idem’. Jednostavno, niti sportski niti ljudski nije korektno što se mene tiče, ali život ide dalje’, rekao je na početku razgovora predsjednik HNK Rijeke. Više u video prilogu!

Sergej Jakirović novi je glavni trener Dinama, objavio je u ponedjeljak zagrebački klub na svojim službenim stranicama. Predsjednik HNK Rijeke Damir Mišković ekskluzivno je za RTL komentirao šokantno napuštanje glavnog trenera Rijeke.

“Šokiralo je ovo sve nas, sutra ili prekosutra putujemo, to je kao da vam netko pred avion kaže ‘slušaj, ja ipak ne idem’. Jednostavno, niti sportski niti ljudski nije korektno što se mene tiče, ali život ide dalje”, rekao je na početku razgovora predsjednik HNK Rijeke.

“Rijeka neće propasti radi toga što netko ne želi ostati, ali da smo iznenađeni ponašanjem od strane Dinama, to jesmo. Nitko nas nije kontaktirao, vidjeli smo na njihovim stranicama da je Jakirović postao trener, nisam to očekivao od Dinama da kao veliki klub tako postupe”, bijesan je Mišković.

Da je ostao bez glavnog trenera i cijelog stručnog stožera, saznao je preko Facebooka.

“Zvali su me kada su vidjeli na stranicama Dinama to, ja sam prvo mislio da je lažna stranica, da se netko zeza, ali evo tako je kako je. Za nas je to bilo jako neugodno iskustvo, ali tako je kako je, moramo ići dalje. Razočaran sam ponašanjem Dinama, iako mi ne možemo trenera zaustaviti da ode negdje zbog ugovora, ali nas nisu niti nazvali. No, prošla je Rijeka i gore stvari pa ćemo proći i ovo”, rekao je Mišković.

Što je još imao za reći o gorućoj temi u hrvatskom sportu pogledajte u videu RTL Danas.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari