NOVA SEZONA NA KRIMEJI

Na Krimeji predstavljen novi trener: Jure Srzić u novu sezonu kreće s pomlađenom momčadi Orijenta 1919

Idi na originalni članak
Foto: Hrvoje Skočić/Riportal

Dopredsjednik HNK Orijent 1919 Marinko Koljanin danas je na Krimeji predstavio novog trenera momčadi, mladog Makaranina Juru Srzića koji je u dosadašnjoj karijeri vodio Dugopolje i Croatiju iz Zmijavaca

Oglas

“Ključan je bio razgovor u Zadru, naša razmišljanja o razvoju momčadi su se tijekom tog razgovora gotovo u potpunosti podudarala i odluka je pala – Jure Srzić će biti novi trener Orijenta 1919”, rekao je na početku današnje konferenije za medije Marinko Koljanin, dopredsjednik Orijenta 1919 i dosadašnji privremeni trener momčadi.

Foto: Hrvoje Skočić/Riportal

Dodao je kako je Klub pregovarao s više trenera no odlučili su se za mladog Makaranina jer su se vizije Kluba i trenera o budućnosti momčadi poklopile.

“Hvala predsjedniku Matijašu i dopredsjedniku Koljaninu na ukazanom povjerenju”, istaknuo je odmah novi trener Orijenta 1919 Jure Srzić i dodao: “Privukla me politika kluba okrenuta mladim igračima s primarno primorsko-goranskog bazena, što naravno ne isključuje angažman i darovitih igrača iz drugih krajeva Hrvatske.”

Foto: Hrvoje Skočić/Riportal

Novi trener radit će s provjerenim, starim stručnim stožerom.

“Želimo biti dominantni, želimo igrati kreativni nogomet, želimo biti prepoznatljivi. Sigurno ćemo igrati na pobjedu u svakoj utakmici. Želimo promovirati mlade igrače da naprave iskorak u karijerama”, kazao je još Srzić.

“Naša je ambicija da budemo stabilni, da napravimo korak bliže vrhu. Trener ima bespogovornu podršku, nema lutanja”, zaključio je dopredsjednik Marinko Koljanin.

Exit mobile version