NASTUPAO ZA MLADE BIH SELEKCIJE

Na Rujevicu stigao novi vratar; Martin Zlomislić: “Znam da dolazim u veliki klub”

Martin Zlomislić novi je vratar HNK Rijeka

Zlomislić je u Rijeku stigao iz redova Širokog Brijega, a u svojoj karijeri nastupio je i za mladu reprezentaciju Bosne i Hercegovine u uzrastu do 19 i do 21 godine.

– Sretan sam prije svega jer znam da dolazim u veliki klub. To je sigurno iskorak u mojoj karijeri, na meni je da naporno i odgovorno radim i da pokušam izboriti svoje mjesto. Poziv je došao možda malo nenadano, ali sretan sam i zadovoljan jer ovo je nova stepenica u mojoj karijeri, rekao je Martin Zlomislić.

S obzirom na to da Rijeka u petak zaključuje pripreme u Kranjskoj Gori, Martin će se ekipi priključiti u Rijeci gdje će ga dočekati i jedno poznato lice.

– Rijeku sam dosta pratio i prije, znam kakve su ambicije. Tu je i moj bivši, i sada budući suigrač Stjepan Lončar, tako da ne bi trebalo biti problema oko prilagodbe. Puno već znam o Rijeci i hrvatskom prvenstvu, radi se o jako kvalitetnoj ligi i nadam se da ćemo u svim natjecanjima ostvarivati dobre rezultate. Ponavljam, na meni je da radim, napredujem i tako se nametnem. Sve u svemu sretan sam zbog dolaska u Rijeku, zaključio je Martin Zlomislić.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari