NAKON OSIJEKA Matjaž Kek i Ante Kulušić: Zaslužili smo finale, u obje utakmice pokazali smo da smo bolja ekipa

Nogometaši Rijeke petom pobjedom protiv Osijeka ove sezone ostvarili su plasman u finale Kupa Hrvatske

Autogol Škorića u 52. minuti, tri minute nakon isključenja Lesjaka, zaključio je priču u Gradskom vrtu.

– Činjenica je da je Rijeka bila bolja u dvije utakmice i zasluženo je u finalu. Čestitam igračima, rekao je Matjaž Kek, trener Rijeke, nakon pete pobjede protiv Osijeka ove sezone.

– Izuzetno je bilo da smo odmah postigli gol nakon isključenja. Znali smo da ne smijemo doći u Osijek, stati iza i braniti ono što smo ostvarili na Rujevici. Jedan detalj je odlučio na koju stranu ide utakmica. Zabili smo u pravom trenutku. O finalu Kupa razmišljat ćemo na kraju petog mjeseca, ustvrdio je Matjaž Kek.

Ante Kulušić u Osijeku je upisao četvrti službeni nastup u dresu Rijeke.

U pripremnim utakmicama Ante se istaknuo i u napadčkom dijelu, a blizu prvijenca bio je u Osijeku kada je njegov odličan udarac glavom nakon kornera vratar Malenica sjajno obranio.

– U obje utakmice pokazali smo da smo bolja ekipa od Osijeka, i na Rujevici i sada u Osijeku. Dobra smo ekipa, imamo kvalitetu i to pokazujemo iz utakmice u utakmicu. Idemo sada prema finalu, rekao je Ante Kulušić

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari