JASNA PORUKA

Navijači Rijeke dočekali “Pinokija HNL-a” prigodnom maskotom

Foto: Facebook

Na Rujevici je u tijeku derbi HNL-a između Rijeke i Osijeka koji je trebao biti odigran u listopadu ali je odgođen zbog zaraze igrača Osijeka koronavirusom

Nedugo nakon odluke o odgodi na Instagramu se oglasio napadač Rijeke Josip Drmić koji je prozvao Nenada Bjelicu zbog toga što je ranije govorio kako korona njegovoj momčadi ne smije biti prepreka.

“Pinocchio HNL-a! Prestani lagati”, kratko i jasno je poručio Drmić.

Izjavi zvijezde bijelih pridružili su se danas i riječki navijači koji su na Rujevicu stigli s prigodnom maskotom duga nosa što je nedvojbeno aluzija na izjave trenera Osijeka koji se navijačima Rijeke zamjerio u još nekoliko navrata kada je govorio o poništenim golovima u susretima Rijeke i Osijeka.

Podsjetimo se kako je Nenad Bjelica ranije govorio o utjecaju koronavirusa na prvenstveno natjecanje. Unatoč tome, Osijek je zatražio odgodu derbija Rijeka-Osijek “zbog prodora virusa u redove kluba”:

“Najlakše bi bilo tražiti alibi u koronavirusu. Prilagodili smo se vremenu u kojem živimo, iako ne znaš tko će sutra biti na treningu. Nama je najvažnije da na terenu imamo jedanaest zdravih igrača spremnih da daju maksimum te još njih nekoliko na klupi koji mogu pomoći ekipi. Ionako ne možete napraviti osam zamjena, nego samo pet, a toliko će ih biti zdravih i željnih da pobijede”, izjavio je Bjelica u studenom prošle godine prije derbija s Dinamom, ali ove jeseni mu se korona ipak ispriječila kada je u pitanju utakmica s Rijekom, što su Drmić – ali i navijači Rijeke – prepoznali kao priliku da bocnu trenera Osijeka.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari