NOVI GRAFIT I MAJICE

Navijači velikog srca: Armada Mlaka ujedinjena zbog plemenitog cilja

Navijači Armade predstavili su novi grafit i majice s kojima će prikupljati sredstva za potrebite

Donosimo priču o navijačima koji su se odlučili ujediniti i ostaviti trag koji se proteže daleko od posljednjeg zvižduka s terena.

Svi znamo kako u Rijeci ljubav prema nogometu teče u venama njenih stanovnika.

“U moru strastvenih navijača nitko nije gorljiviji u svojoj predanosti od Armade s Mlake – skupine navijača koja je više puta dokazala da su njihova srca golema poput njihove ljubavi prema nogometu.”, ističu iz Armade Mlaka.

Upravo su se oni okupili kako bi pokrenuli inicijativu koja će ostaviti trag na voljenom klubu i na zajednici u kojoj žive.

Za Armadu s Mlake podrška nogometnom klubu nadilazi tipično navijanje i skandiranje na dane utakmica. Oni su zajednica za sebe, povezani zajedničkom strašću, odanošću i istinskom željom da pozitivno utječu na svijet oko sebe.

U potezu koji predstavlja primjer njihovog jedinstva i predanosti umjetnosti i sportu, grupa je odlučila angažirati umjetnika Eduarda Filipovića, umjetničkog imena „Sec“, da obnovi živopisani grafit na zidu na Mlaci.

Ova inicijativa nije pokazala samo njihovu ljubav prema uličnoj umjetnosti i kreativnosti, već i njihovu predanost potpori lokalnim talentima. Umjetnik, čiji su radovi i prije krasili zidove, sada je otkrio da je za Armadu napravio oko 50-ak grafita. Ovo čini za društvo, ekipu, zajednicu. Spomenuo je kako je ovo dobar primjer mladima da rade pametne stvari u životu i brinu se za mjesto gdje žive.

Članovi Armade Mlaka iskoristili su priliku da otkrivanje novog grafita pretvore u nešto sadržajnije. Tako je jedan od članova, Ljubomir Kremenović, dizajnirao nove majice za sve članove, a u planu je još jedno štampanje čijom će prodajom skupljati sredstva za najpotrebnije na početku nove sezone. Ovo je dokaz kako nogometni navijači mogu dotaknuti živote drugih, šireći svoju ljubav i podršku daleko izvan granica terena.

Priča o Armadi s Mlake i njihovoj šarenoj inicijativi grafita primjer je moći sporta koji okuplja ljude u svrhu višeg cilja. Navijači poput ovih pokazali su da brinu i za svoj klub i za zajednicu koju zovu domom. Dok nove majice sa živopisnim dizajnom izlaze na ulice, služe kao podsjetnik da u svijetu sporta strast i suosjećanje mogu ići ruku pod ruku, ostavljajući neizbrisiv trag koji se proteže daleko od posljednjeg zvižduka. (M. Tomašević)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari