NEMA NAM DRUGE: Rijeka se za 14 dana mora „vaditi“ protiv Milana koji je razbio Austriju u Beču!

foto: Facebook Austria Wien

Milan je „promarširao“ Bečom i pobijedio domaću Austriju s 5:1, uz asistencije Kalinića i hat trick Silve

(ANKETA: Koji je bio najbolji igrač Rijeke protiv grčkog AEK-a)

Iako je večeras izgubila na Rujevici od grčkog AEK-a s 1:2, Rijeka na startu natjecanja u grupi D Europske lige nije na zaćelju skupine! To neželjeno četvrto mjest pripalo je bečkoj Austriji koja je na svom stadionu izgubila od Milana s lak 1:5! Time je zbog lošije gol-razlike Austrija trenut no lošija od Rijeke…

No hoće li tako biti i za 14 dana? Bijelima predstoji teško gostovanje upravo u Milanu, dok će snage u Ateni odmjeriti ARK i Austrija. Bijeli, a i njihovi vjerni navijači smatraju da se Rijeka u skupini D može muški nogometno „potući“ sa svakim suparnikom, no Milan se večeras u Beču predstavio kao ipak jedna stepenica više, momčad koja bi zapaženu ulogu vjerojatno ove sezone igrala i u Ligi prvaka.

U pobjedi Milana nad Austrijom 5:1 hat trick zabio je Andre Silva, a Nikola Kalinić asistirao je za prvi gol Calhanogluu. Već do 21. minute Talijani su vodili 3:0,a dva gola dao je sjajni Portugalac.

https://www.youtube.com/watch?v=kJwXG-favhM

Strijelac utješnog pogotka za domaćine bio je Alexandar Borković u 47. Minuti no Silva je u 56. minuti zabio svoj treći, dok je pobjedu zaključio Suso u 63. minuti. U igru je ušao umjesto Kalinića u 62. minuti.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari