'UTJEŠNA' NAGRADA

Nepravda je barem malo ispravljena: Hrvati mogu biti ponosni kada vide što je napravio ugledni francuski list

18.12.2022., Zagreb - Svecani docek hrvatske nogometne reprezentacije u Zagrebu nakon osvojenog treceg mjesta na Svjetskom prvenstvu u Katru. Photo: Slavko Midzor/PIXSELL

Puno se bure diglo nakon izbora Fife za najboljeg igrača, mladog igrača i golmana Svjetskog prvenstva u Kataru

Sve te tri nagrade otišle su u ruke Argentinaca, Lionelu Messiju za najboljeg igrača, Emilianu Martinezu za najboljeg golmana, a Enzu Fernandezu za najboljeg mladog igrača.

Najvećim propustom smatra se činjenica da je baš Fernandez izabran za najboljeg mladog igrača ispred našeg Joška Gvardiola.

Za ‘utješnu’ nagradu našim Vatrenima može biti činjenica da je L’Equipe čak trojicu hrvatskih reprezentativaca stavio u idealnih 11 Svjetskog prvenstva u Kataru.

Mjesto na golu tako je našao Dominik Livaković, ‘ministar obrane’ Joško Gvardiol našao se na mjestu stopera, a u veznom redu je ‘maestro’ Luka Modrić.

Idealnih 11 L’Equipea: Livaković, Hakimi, Saiss, Gvardiol, Acuna, Fernandez, Amrabat, Modrić, Saka, Mbappe, Messi, prenosi net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari