BRAVO

Galerija | Nika Dunić iz Kastva osvojila treće mjesto na Balkanskom prvenstvu!

Fantastične vijesti dolaze iz Istanbula!

Na Balkanskom prvenstvu, koje je okupilo natjecatelje iz 12 država i privuklo čak 1541 natjecatelja, izvanredne sportašice, iz Karate klub Kastav Laura Prošić i Nika Dunić pružile su spektakularne nastupe.

Laura Prošić je osvojila peto mjesto nakon što je izgubila u borbi za brončanu medalju. Unatoč nesretnoj završnici, Laura je odradila izvrsne mečeve, pokazujući nevjerojatnu borbenost i predanost, čime je sve učinila iznimno ponosnima.

Nika Dunić je apsolutno briljirala na ovom turniru! Nakon što je odradila fenomenalne mečeve i stigla do polufinala, izgubila je od natjecateljice iz Hrvatske. No, u repasažu je pokazala svoju snagu i odlučnost te je pobijedila predstavnicu Turske, osvojivši sjajno treće mjesto na svom prvom Balkanskom prvenstvu!

”Veliko hvala svim roditeljima i navijačima na nevjerojatnoj podršci! Ponosni smo na naše cure i na njihovu trenericu koja je bila s njima na svakom koraku” kazali su iz Karate kluba Kastav.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari