NOGOMETAŠI RIJEKE DOPUTOVALI U DUBAI: Već danas na prvom treningu!

Nogometaši Rijeke u subotu kasno navečer sletjeli su u Dubai gdje će od 16. do 26. siječnja odraditi zimske pripreme.

Ugodnih pet sati leta u avionu kompanije flydubai riječki nogometaši kratili su na različite načine, a po dolasku odmah je postalo jasno da je riječku zimu zamijenilo ugodnih 18 stupnjeva.

Iako su stigli već u kasne sate u Dubaiju, predsjednik Damir Mišković u društvu supruge Snježane dočekao je riječku ekspediciju i poželio im ugodan boravak.

Dobru atmosferu nije narušio ni akumulirani umor, već u nedjelju ujutro na rasporedu je prvi trening. Dolazak Rijeke na pripreme u spektakularni Dubai nova je stranica u klupskom napretku, nema sumnje da će riječki prvoligaš imati idealne uvjete.

Rijeka će u Dubaiju odigrati i dvije pripremne utakmice, 20. siječnja protiv Al Garafe i 24. siječnja protiv Krasnodara, te će svi zainteresirani moći vidjeti izabranike Matjaža Keka i na travnjaku.

Uz pripreme za drugi dio sezone, HNK Rijeka u Dubaiju održat će mnoge promotivne aktivnosti.
U četvrtak 21. siječnja od 19.30 sati u Hilton Dubai Jumeirah Resortu održat će “Večer HNK Rijeka – Dubai 2016”. (hnk rijeka)

Sve informacije o spomenutom eventu možete saznati na idućem linku – https://web.facebook.com/events/623948107747654/

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari